maniust napisał(a):Totek to też ściema , co tydzień wysyłam , czasem co dwa i kasa idzie w "pizdu" jak to określiłeś ...... ale ciągle się łudzę że może kiedyś się te w "pizdu" zwróci.....
A wtedy..................................
.png)
maniust napisał(a):auto_gt napisał(a):ale dochodze do wniosku ze to ściema i strata czasu , lepiej raz w tyg totka puścić , kasa też w pizdu ,ale jak trafisz to....
Totek to też ściema , co tydzień wysyłam , czasem co dwa i kasa idzie w "pizdu" jak to określiłeś ...... ale ciągle się łudzę że może kiedyś się te w "pizdu" zwróci.....
.png)
anakin napisał(a):maniust napisał(a):Totek to też ściema , co tydzień wysyłam , czasem co dwa i kasa idzie w "pizdu" jak to określiłeś ...... ale ciągle się łudzę że może kiedyś się te w "pizdu" zwróci.....
A wtedy..................................
.png)
sp3qfv napisał(a):Albo sprawić sobie bagażnik rowerowy i przerobić ,żeby koło tam przymocować .Widziałem tak u taryfiarza z Poznania ,który ma takie cacko zamontowane na haku holowniczym w Multipli .Jest przecież spec od bagażników na forum to doradzi ,jaki bagażnik byłby najodpowiedniejszy. Sam nad tym myślę ale póki co się mieszczę z bambetlami i jeszcze z zapasem w środku.
.png)
auto_gt napisał(a):
na forach Multipli /kiedyś miałem/ poruszali temat koła zapasowaego jak zamontować na klapie bagażnika ,tak jak w jeepach .
Tylko że klapa odchyla się w górę i siłowniki byłyby potrzebne duuużo mocniejsze , wreszcie stwierdzono że zwaiasy za słabe i tm takie ,
Jednak to nie głupi pomysł - bo można kupić osłonę takiego koła - i może to nie głupio wyglądać i rozwiązać problem .
Nie widzę nowoczesnego vana z takim kołem na plecach.
.png)

.png)
auto_gt napisał(a):Od kilku tankowań , tak po 20 L ON ( lotos Dynamic 4 punkty na kartę) przejeżdzam około 220 km +/-, średnio wychodzi ponad 9 L miasto przeważnie , a to oznacza że każde 100 km = ponad 55 zł . auto waży 1,8 T z 2 pasażerami około 2 T .
w trasie na płąskim terenie , udaje mi się zejść z chwilowym spalaniem do 3,9-4,9 Litra przyjanmniej pokazuje komputer - prędkość 60 km/h 4 - 5 bieg , ale noromalnie w trasie to 6,6 L/100 .
1,9 DCI 2005 r
A jak wygląda to w wynalazku PSA Citroen C8 ? - pytanie do anakina . tak z czystej ciekawości - porónanie zupełnie obiektywne .
.png)
.png)
.png)
.png)
auto_gt napisał(a):Opel Zafira ...... jest , mniejszy , nowszy co słyszałem ,że mało się psują ,że gostek ganiał do 200 tyś i nic ...? ale to mogą być przechwałki oplomaniaków , i raczej są .....
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.