quote]
Mię się zdarzało.............pod Siewierzem.
.........jak sobie przypomnę,
szmatkę poproszę.[/quote]
Pod Siewierzem każdemu siada, sie wie!
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Krystof napisał(a):
potrafię w to uwierzyć!
jak się ktoś przyzwyczai do plastików, to powinien być zadowolony ... sam chorujęna V. od kilku lat, więc może kiedyś się skuszę?
Z tymi plastikami to mala przesada. Sama deska rozdzielcza jest miekka, plastik to trzymaki do puszek i kilka mniej waznych elementow.
.png)
zebik napisał(a):elli_spirelli napisał(a):zebik napisał(a):anakin napisał(a):A cóż Niemcowi więcej do życia potrzebne??![]()
Z Niemiec to najbardziej lubię firmy amerykańskie o II wojnie światowej no i te dokumentalne. No i oczywiście niemieckie laski bo są przepiękne - można je czasami pomylić z krową. Pani z Dortmundu życzę jak najlepszego pobytu w helumutowie. Pewnie za jakiś czas zachwyt minie jak raz czy dwa udowodnią Ci, że jesteś zwykłą Polką zamieszkującą jakiś ich land.![]()
ha .... ha .... ha .... chyba lepiej wygladac jak krowa niz miec glowe jak karnister benzyny - okreslenie dla polskich chlopcow![]()
a tak przy okazji - czy wy sie lubicie sprzeczac rajcuje to was
Pewnie, że lubimy się sprzeczać każdy "new" forumowicz musi przejść chrzest bojowy czy daje radę czy mu żyłka pęka po 2 postach. Paru poległo po 3 postach, a ci wytrwali pozostali i teraz kupują sceniki i inne fury.![]()
![]()
Anakin pamiętaj nie bierz Adolfwagona.
.png)
anakin napisał(a):elli_spirelli napisał(a):bla ....... bla ....... bla....... i tak w ogole to ..... "alle zusammen".....
No.
Nie bywam na "waszych" forach.![]()
Nie bywam na forach włoskich.
Po prostu "was" nie ogrniam.![]()
I w takim przypadku mówię zawsze jedno: "mam prawo mieć swoje zdanie a "wy" macie prawo mieć je w dupie!!![]()
No chyba,że masz jakieś fajne "helmuciątko" do sprzedania....
.png)
anakin napisał(a):zebik napisał(a):Anakin pamiętaj nie bierz Adolfwagona.
W życiu!![]()
elli_spirelli napisał(a):Milej nocy zycze
Dobranoc.
.png)
.png)
Rysio napisał(a):elli_spirelli napisał(a):Drogi Panie chyba raczej z toba to nawet nie warto sie spierac
Pany wyzdychały podczas rozbiorów, poza tym na pana to trza mieć wygląd i pieniądzeRysio jestem
elli_spirelli napisał(a):Jesli wraca do salonu np. Opel VW itp. lub innej firmy, z ktora byla umowa zawarta, to to auto zostanie doglebnie sprawdzone przed sprzedaza, bo na "hanbe" to te firmy raczej se nie moga pozwolic - dlatego napisalam: jak cos to serwisy ... do tego drogi Panie zgodnie z DE prawem ma sie nie 1/2roczna tylko 1roczna gwarancje na samochody uzywane.
Roczną gwarancję miałbym gdyby auto zostało w DE. Do Polski udzielili tylko 1/2 roku a i tak nie było najmniejszej potrzeby z niej korzystać. Zresztą do dnia dzisiejszego bym z niej nie skorzystał bo jedyną awarią jaką miałem 2 lata temu to była nieszczelna chłodnica od klimy. Koszt naprawy 450 zł (z nową chłodnicą).
Co do sprawdzenia jak piszesz masz rację, że to firmowe salony oddają sprawdzone auta dlatego zarówno ja jak i kumpel wyłącznie z takich salonów korzystamy. Poważne firmy wyłącznie tam zostawiają poleasingowe samochody bo bezgotówkowo rozliczają stary samochód w koszt nowego na wymianę.elli_spirelli napisał(a):A jak chodzi o obrazania to mnie raczej trudno urazic ... podkreslam ten ten temat jak widze cos co mogloby mnie urazic tylko po to, bo ja raz sama napisalam cos co mysle i sie innym do konca nie podobalo i mi powiedziano ze OBRAZAM innych. Wiec podkreslam inne tego typu wypowiedzi, zeby inni nie mysleli, ze sa swieci
Cieszy mnie to że się nie obraziłaś
.png)
anakin napisał(a):elli_spirelli napisał(a):ale tak przy okazji: czy ty jestes zdrowy ... bo jak bierzesz jakies leki to chyba lepiej zwiekszyc dawke ..
Dzięki za troskę.
Niestety lekarz mówi,że nie rokuję....![]()
Już niedługo mi zagrają.

zebik napisał(a):Anakin Ona się w Tobie zabujała - z postów bije jak byk, że pała do Ciebie nieczystą miłością - lepiej się umawiaj, a nie atakujesz - będziesz miał wczasy w adolfowie a nie w jadranowie.![]()
![]()
![]()
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.