Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Renault Espace IV,czyli wolne wnioski na temat van-ów

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
scrapp
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) scrapp » 03.06.2011 12:44

Amory siadły ... znaczy - libido siadło??
quote]

Mię się zdarzało.............pod Siewierzem. :D :D :D :D

.........jak sobie przypomnę, :evil: :twisted: :evil: :twisted:

szmatkę poproszę.[/quote]

Pod Siewierzem każdemu siada, sie wie!
fasi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fasi » 03.06.2011 12:55

anakin napisał(a):
BeJur napisał(a):wiesz co.... Żuka se kup

Kolega kiedyś miał.
Na pace woził.......wersalkę! :lol:

Rwał któryś laski na................Żuka? :wink:

A może camper? :wink:
Obrazek

i wersalka niepotrzebna, tzw. all inclusive :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 03.06.2011 12:56

fasi napisał(a):
i wersalka niepotrzebna, tzw. all inclusive :lol:

Powiedziałem,że to było................kiedyś.,
Dziś mam inne.................priorytety. :wink:
fasi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fasi » 03.06.2011 13:06

Nie wiem jak Ty, ale ja jak się zmęczę % to lubię przejść do pozycji horyzontalnej na czymś wygodnym :wink:
pt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pt » 03.06.2011 15:49

kaszubskiexpress napisał(a):
Krystof napisał(a):
potrafię w to uwierzyć!
jak się ktoś przyzwyczai do plastików, to powinien być zadowolony ... sam chorujęna V. od kilku lat, więc może kiedyś się skuszę? :wink:

Z tymi plastikami to mala przesada. Sama deska rozdzielcza jest miekka, plastik to trzymaki do puszek i kilka mniej waznych elementow.

Zrobiłem 100kkm Voyagerem( w chwili kupna miał 110kkm) i nie narzekam. Co prawda stan polskich dróg już się odezwał ale ceny części zamiennych przyjemnie mnie rozczarowały w porównaniu do wcześniej używanych Adolfwagenów. Trzeszczących plastików jakoś na razie nie stwierdziłem. Jeżdżę wersją benzynową 3.3 z gazem , znajomy ma Voyka 2.5D i koszty eksploatacji są takie same. Zaleta wersji benzynowej to większa moc i skrzynia automatyczna. Troszkę się bałem automatu przed kupnem, nie jazdy nim ale ewentualnej awarii. Okazało się ,że niepotrzebnie. Voyek ma jedną z lepszych skrzyń automatycznych obliczaną na przebieg ok.500k. Na jej trwałość na pewno duży wpływ ma sposób jazdy właściciela. Moja jakoś wytrzymuje :lol:
Kombinuj Ani , kombinuj bo mętlik pewnie masz w głowie niemały :wink:
elli_spirelli
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) elli_spirelli » 03.06.2011 17:44

zebik napisał(a):
elli_spirelli napisał(a):
zebik napisał(a):
anakin napisał(a):A cóż Niemcowi więcej do życia potrzebne?? :roll:

Z Niemiec to najbardziej lubię firmy amerykańskie o II wojnie światowej no i te dokumentalne. No i oczywiście niemieckie laski bo są przepiękne - można je czasami pomylić z krową. Pani z Dortmundu życzę jak najlepszego pobytu w helumutowie. Pewnie za jakiś czas zachwyt minie jak raz czy dwa udowodnią Ci, że jesteś zwykłą Polką zamieszkującą jakiś ich land. :D :D

ha .... ha .... ha .... chyba lepiej wygladac jak krowa niz miec glowe jak karnister benzyny - okreslenie dla polskich chlopcow :lol:

a tak przy okazji - czy wy sie lubicie sprzeczac rajcuje to was :?:

Pewnie, że lubimy się sprzeczać każdy "new" forumowicz musi przejść chrzest bojowy czy daje radę czy mu żyłka pęka po 2 postach. Paru poległo po 3 postach, a ci wytrwali pozostali i teraz kupują sceniki i inne fury.
:D :D
Anakin pamiętaj nie bierz Adolfwagona. :D

dzieki za dobre slowa: i tak w ogole to ja nie jestm zla ...........
elli_spirelli
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) elli_spirelli » 03.06.2011 17:50

anakin napisał(a):
elli_spirelli napisał(a):bla ....... bla ....... bla....... i tak w ogole to ..... "alle zusammen"..... :lol:

No.
Nie bywam na "waszych" forach. :wink:
Nie bywam na forach włoskich.
Po prostu "was" nie ogrniam. :roll:

I w takim przypadku mówię zawsze jedno: "mam prawo mieć swoje zdanie a "wy" macie prawo mieć je w dupie!! :wink:

No chyba,że masz jakieś fajne "helmuciątko" do sprzedania.... :lol:

tak w ogole to jakich waszych :?: Ja to twoja rodaczka .... niestety glu.... 8O
elli_spirelli
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) elli_spirelli » 03.06.2011 18:03

anakin napisał(a):
zebik napisał(a):Anakin pamiętaj nie bierz Adolfwagona. :D

W życiu! :evil:

:wink:

elli_spirelli napisał(a):Milej nocy zycze :D

Dobranoc.

Obrazek

fajne :D

ale tak przy okazji: czy ty jestes zdrowy ... bo jak bierzesz jakies leki to chyba lepiej zwiekszyc dawke ..

ale zdjecie super :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 03.06.2011 18:08

elli_spirelli napisał(a):ale tak przy okazji: czy ty jestes zdrowy ... bo jak bierzesz jakies leki to chyba lepiej zwiekszyc dawke ..

Dzięki za troskę.
Niestety lekarz mówi,że nie rokuję.... :roll:

Już niedługo mi zagrają. :smo:
scrapp
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) scrapp » 03.06.2011 18:15

http://moto.pl/MotoPL/1,88571,9713934,W ... ivana.html
takie podsumowanie dla ..............utrudnienia
elli_spirelli
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) elli_spirelli » 03.06.2011 18:15

Rysio napisał(a):
elli_spirelli napisał(a):Drogi Panie chyba raczej z toba to nawet nie warto sie spierac ;)

Pany wyzdychały podczas rozbiorów, poza tym na pana to trza mieć wygląd i pieniądze :wink: Rysio jestem :D

elli_spirelli napisał(a):Jesli wraca do salonu np. Opel VW itp. lub innej firmy, z ktora byla umowa zawarta, to to auto zostanie doglebnie sprawdzone przed sprzedaza, bo na "hanbe" to te firmy raczej se nie moga pozwolic - dlatego napisalam: jak cos to serwisy ... do tego drogi Panie zgodnie z DE prawem ma sie nie 1/2roczna tylko 1roczna gwarancje na samochody uzywane.

Roczną gwarancję miałbym gdyby auto zostało w DE. Do Polski udzielili tylko 1/2 roku a i tak nie było najmniejszej potrzeby z niej korzystać. Zresztą do dnia dzisiejszego bym z niej nie skorzystał bo jedyną awarią jaką miałem 2 lata temu to była nieszczelna chłodnica od klimy. Koszt naprawy 450 zł (z nową chłodnicą).

Co do sprawdzenia jak piszesz masz rację, że to firmowe salony oddają sprawdzone auta dlatego zarówno ja jak i kumpel wyłącznie z takich salonów korzystamy. Poważne firmy wyłącznie tam zostawiają poleasingowe samochody bo bezgotówkowo rozliczają stary samochód w koszt nowego na wymianę.

elli_spirelli napisał(a):A jak chodzi o obrazania to mnie raczej trudno urazic ... podkreslam ten ten temat jak widze cos co mogloby mnie urazic tylko po to, bo ja raz sama napisalam cos co mysle i sie innym do konca nie podobalo i mi powiedziano ze OBRAZAM innych. Wiec podkreslam inne tego typu wypowiedzi, zeby inni nie mysleli, ze sa swieci :D

Cieszy mnie to że się nie obraziłaś :wink:

hey:)

oooo ..musze poczytac o tej gwarancji. Ale wierz prosze, ze ja z nikogo nie chce "glupka" robic. I w sumie "takiej odpowiedzi od ciebie nie oczekiwalam" Myslalam raczej, ze jak cos to znow mnie "napadniesz"
elli_spirelli
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) elli_spirelli » 03.06.2011 18:37

anakin napisał(a):
elli_spirelli napisał(a):ale tak przy okazji: czy ty jestes zdrowy ... bo jak bierzesz jakies leki to chyba lepiej zwiekszyc dawke ..

Dzięki za troskę.
Niestety lekarz mówi,że nie rokuję.... :roll:

Już niedługo mi zagrają. :smo:

ja nie troszcze sie o ciebie ... tylko o innych co z toba maja cos wspolnego ... bo moze to byc dla nich niebezpieczne 8O
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 03.06.2011 18:54

elli_spirelli napisał(a):
ja nie troszcze sie o ciebie ... tylko o innych co z toba maja cos wspolnego ... bo moze to byc dla nich niebezpieczne 8O

Zapytaj.

Masz jakiegoś vana do opchnięcia?

Bo jeżeli nie....Übertragung abgeschlossen ,czy jakoś tak.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.06.2011 18:58

Anakin Ona się w Tobie zabujała - z postów bije jak byk, że pała do Ciebie nieczystą miłością - lepiej się umawiaj, a nie atakujesz - będziesz miał wczasy w adolfowie a nie w jadranowie. :D :D :D :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 03.06.2011 19:04

zebik napisał(a):Anakin Ona się w Tobie zabujała - z postów bije jak byk, że pała do Ciebie nieczystą miłością - lepiej się umawiaj, a nie atakujesz - będziesz miał wczasy w adolfowie a nie w jadranowie. :D :D :D :D

Mówisz żeby....ryzykować? 8O

:wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Renault Espace IV,czyli wolne wnioski na temat van-ów - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone