Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rab - Kalifront plaze

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
woytek_erni
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) woytek_erni » 16.07.2009 10:21

Knicz Mirosław napisał(a):
woytek_erni napisał(a):mam adres SD 77, czy to jest dobry rejon?
nigdzie nie trafiłem na mapę kamporu ani SD zeby mozna bylo sprawdzic numery domów.
WE

Czy nie jest to SD Donja czyli Dolna nasz numer był w SD Gornja na samy wylocie.
W google.hr znalazłem coś takiego z nr 77 http://www.adria24.com/en/house-77-supe ... a-kvarner/ i wygląda mi to na rejon Gonar (SD Donja) a tam cisza i spokój

Tak, okazuje sie ze to jest SD Donja.
http://croatia-islandrab.com/GvacicDark ... om=IndexEn

Czy uważasz że to lepsze rozwiązanie niż Kampor?
woytek_erni
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) woytek_erni » 16.07.2009 10:55

Obrazek

znalazłem w koncu

WE
leopantera
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leopantera » 16.07.2009 13:07

W kamporze nie byliśmy,a czy lepsza to zależy jak kto woli. My sugerowaliśmy się zawsze widokiem za zachód słońca za balkonu/tarasu i tylko w czasie drugiej Chorwacji (byliśmy w ciemno) odstąpiliśmy od tej zasady.
Z uwagi iż jeździmy sami, a dzieciaki wieczorami trzymają nas w domku lubimy chociaż takie widoki Obrazek
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Rab - Kalifront plaze - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone