W razie czego służę wzorem
Idealne w chorwackie góry.
.png)
Katerina napisał(a):... A cały ten wywód po to.., aby zamachnąć się na Eliasza na Peljeszcu...Bo, jednak wracam tam.
A Krk za rokJest cudny i Ty to najlepiej zareklamowałaś
...
Katerina napisał(a):... P.S.Czy tylko ja martwię się wszechobecnymi reklamami Cro w tv?![]()
.png)

.png)
Katerina napisał(a):Ja 5 razy byłam na P. i Eliasza nie doświadczyłamTeraz ma być inaczej.
Katerina napisał(a): ... A lato 2014...toż to o nim cała moja relacja - niezła nerwówa była...
No ta ... ale oni będą tylko leżeć na plażach przed hotelami i narzekać na słabszą wersję all za wyższą kasęKaterina napisał(a): ... Reklamują Cro na potęgę.
A po tej ostatniej sprawie z Egiptu dojdzie nam jeszcze dodatkowa grupa, tych co tam nie pojadą
jeszcze odradzą znajomym, że tam słabo, na plażach kamienie, drinki bez parasolek itd ... więc to tylko przejściowe problemy 
.png)
gusia-s napisał(a):Katerina napisał(a):Ja 5 razy byłam na P. i Eliasza nie doświadczyłamTeraz ma być inaczej.
Och Ty leniuszku![]()
Katerina napisał(a): ... A lato 2014...toż to o nim cała moja relacja - niezła nerwówa była...
Znasz ten ból
No ta ... ale oni będą tylko leżeć na plażach przed hotelami i narzekać na słabszą wersję all za wyższą kasęKaterina napisał(a): ... Reklamują Cro na potęgę.
A po tej ostatniej sprawie z Egiptu dojdzie nam jeszcze dodatkowa grupa, tych co tam nie pojadąPrzecież sami nie pojadą, bo mogliby się zgubić na objeździe Słowenii
Zrażą się tym do Cro i więcej nie pojadą
jeszcze odradzą znajomym, że tam słabo, na plażach kamienie, drinki bez parasolek itd ... więc to tylko przejściowe problemy

.png)
Marko66 napisał(a):... Może trzeba zrobić kampanię uświadamiającą te niewygody - przecież to nie do pomyślenia - kamienie na plaży![]()
A brak parasolek w drinkach to skandaltrzeba wysłać ostrzeżenia "turystom hotelowym typu "all""
.png)
i każą nam zjechać na bok ochooooo, będzie trzepanko
, jesteśmy wolni 
.png)
.png)
.png)
gusia-s napisał(a):Otóż to! tylko byśmy się wkurzali dodatkowo, że ostatni dzień i nie ma co z nim zrobić bo ani na plażę ani szwendać się po wyspie po pada. Cycaćteż nie za bardzo na dzień przed tak długą trasą a pogoda iście butelkowa
.png)
Nefer napisał(a):A w Mikulovie tylko noc spędziliście, czy także zwiedzaliścieBędą jeszcze jakieś fotki z tego ładnego miasteczka
.png)
gusia-s napisał(a):Nefer napisał(a):A w Mikulovie tylko noc spędziliście, czy także zwiedzaliścieBędą jeszcze jakieś fotki z tego ładnego miasteczka
No przecież ... cdn.
Powrót do Nasze relacje z podróży