Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Prosze o opinie--->>>Mali Losinj a może Trogir

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
skarbiszon1
Plażowicz
Prosze o opinie--->>>Mali Losinj a może Trogir

Nieprzeczytany postnapisał(a) skarbiszon1 » 12.06.2007 17:29

Witam w tym roku postanowilsmy sie wybrac na Chorwacje a dokładnie tutaj http://www.cres-losinj.net/rozman/ .
Zwiazku z tym moje zapytanie ??
Jaka jest wasz opinia na ten temat ??
Czy miał juz ktos moze kontakt z tym "pensjonatem"
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 14.06.2007 18:09 przez skarbiszon1, łącznie edytowano 2 razy
skarbiszon1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) skarbiszon1 » 13.06.2007 21:46

dzienki za odpowiedz
Fajni jestesce ......
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2007 22:04

Trza było w temacie wpisać miejscowość i nazwę, a nie teraz ironizować.
Co drugi pewnie nie zwraca już uwagi na tematy typu "proszę o opinię" albo "pomocy, ratunku".
Pozdrawiam.
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 13.06.2007 22:27

Witam, serdecznie polecam Mali Lošinj. Oczewiscie tego apartamentu nie znam ze by sie wipowiadac ale M.Losin jest fajne miejsce. Nie wie w jakim skladzie sie wybieracie (mesko damska para, mesko menska para, rodzina z dziecmi -duzimy malimy....), ale do kapania i opalania polecam plaze z poudniowej stroni wyspi tam gdzie sa hotele w Malim Losiniu. Karzdi sobie cosz znajdzie, i golasi, i ci co lubia ponurkowac ABC, i sa plaze nie piaszczyste, ale w wodzie na dnie jest piasek ktory stopniowo wchodzi w morze, oraz tez sa skaly na plazach dla tich co lubia.
W miejscowosci i naokolo mozna sie poruszac roweramy, w Dalmacji raczej nie (chiba ze w okolicach Zadaru). W kazdim bandz razie polecam
skarbiszon1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) skarbiszon1 » 14.06.2007 18:07

Super dziekuje bardzo :)
Chyba sie tam wybiore

P.S. A co do mojej gafy to kolege przepraszam nie chciałem urazic :))
Pozdrawiam
skarbiszon1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) skarbiszon1 » 14.06.2007 18:13

No i własnie to w sumie nie wiem bo zprawdziłem poczte i okazało sie ze jest jeszcze to http://www.trogir.biz/apartments.htm w Trogir

Jedziemy -- jedna para , raczej nastawieni na opalanie i pływanie (chociaż druga połowa nie umie :) wiec przydało by sie jakies lajtowe zejscie do wody)
i zwiedzanie no i piwko wieczorkiem .....
POzdro
skarbiszon1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) skarbiszon1 » 14.06.2007 18:29

No juz sam nie wiem a moze to
http://www.apartmani-cres.com/
zna ktosik??
:)Helpppp

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne