Pytałam zimą o namiary, spotkałam się z miłym odzewem a teraz chwalę
Byliśmy tu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Gdzieś na forum już pisano o tej lokalizacji, opinie były różne jeśli dobrze pamiętam. Ja polecam.
Otoczenie domu ładne i zadbane, zdarzyło mi się wybrać leżaki w ogrodzie zamiast pójścia na plażę
Sam apartament (7 osobowy na parterze) - kuchnia bardzo ok, reszta w porządku, choć w pierwszej chwili poczuliśmy się jak w Polsce za Gierka, a to za sprawą gustownych mebli na wysoki połysk
Ale łóżka duże i wygodne, pościel czysta, a szafy przestronne. Czego chcieć więcej za tę cenę.
Gospodyni bardzo miła, powitała nas lemoniadą i winem a na koniec dostaliśmy małe upominki. Przez cały pobyt nie było zgrzytów. Wpłacaliśmy kaucję i nie było żadnych problemów ze zwrotem, odbiór mieszkania przed naszym wyjazdem polegał na stanięciu w drzwiach i pytaniu czy wszystko ok.
Domowe wino po 20 kun i rakija po 30
Po drodze na plażę napotykamy Panią Owocówkę (określenie naszych dzieci) u której można kupić owoce - takie dojrzałe figi wsuwane na plaży to po prostu raj.
Plaża - trochę drobnego żwirku, na linii wody kamienie. A potem...w wodzie mięciutki piaseczek! Kąpaliśmy się bez butów. Baaardzo długo jest płytko, dzieciaki kompletnie bezpieczne. Nasi pływają ale nigdy nie chciało im się iść tak daleko, by woda sięgała im np. do szyi.
W pobliżu (15 minut piechotką) lunapark, składający się z paru urządzeń. Dla nas w sam raz żeby nie przepuścić zbyt wiele kasy a jednocześnie dzieciaki miały atrakcję co kilka dni.
Podsumowując - fajne miejsce dla osób, które chcą się opalać, pływać a wieczorem posiedzieć na tarasie przy winie i samodzielnie grillowanej kolacji. Nie dla tych, którzy potrzebują dużo rozrywki - będą narzekać że wiocha.
Na koniec moja prywata - przy samej plaży, a właściwie przy deptaku, idąc w stronę centrum Privlaki mijaliśmy dom... Teren dość mocno zadrzewiony, drewniane balkony, zadbane otoczenie i sprawiał jakieś takie spokojne wrażenie. Niestety żadnej nazwy tylko tabliczka "Apartmani". Obiecywałam sobie że wejdę i zapytam ale w końcu się nie złożyło. Może ktoś kojarzy o czym mówię i ma namiary?

.png)
.png)