.png)
.png)
zonatyfacet1 napisał(a):gość chce ryzykować, to niech ryzykuje. Olejcie go, ja już to zrobiłem. Niech sie sam przekona
Jak go gdzieś zatrzymają to napisze nowy post typu "przestrzegam" albo w ogóle nie napisze bo go wsadza na 3 latka.
Nie masz prawka - wara od auta wieśniaku. Motorowerem jedź, a nie narażasz innych na problemy nieodpowiedzialny chamie. Do widzenia
.png)
caipirinha napisał(a):zonatyfacet1 napisał(a):gość chce ryzykować, to niech ryzykuje. Olejcie go, ja już to zrobiłem. Niech sie sam przekona
Jak go gdzieś zatrzymają to napisze nowy post typu "przestrzegam" albo w ogóle nie napisze bo go wsadza na 3 latka.
Nie masz prawka - wara od auta wieśniaku. Motorowerem jedź, a nie narażasz innych na problemy nieodpowiedzialny chamie. Do widzenia
Co ty bierzesz że taki nabuzowany jesteś?
I dlaczego ubliżasz innym?
Miłoby Ci było jakby ktoś do Ciebie tak się zwracał?
Wiesz co to szacunek do innych ludzi?
I wiesz co, za takie traktowanie innych,chciałabym abyś nagle w trakcie podróży gdzieś w Europie zorietował się, że nie masz dokumentów ( zostawił gdzies , zgubił, uprał, ), wiele osób rozsądnych na tym forum miałoby satysfakcję.
Wybaczcie że życzę tego komuś, ale to co się dzieje w tym wątku to juz przesada,
.png)
pablo2222 napisał(a):caipirinha napisał(a):Co ty bierzesz że taki nabuzowany jesteś?
I dlaczego ubliżasz innym...
Daj spokój szkoda nerwów. Poczytaj jego inne posty. Najlepszą metodą jest ignorowanie. Jest jeszcze jeden sposób ale on w rękach PiotrkaB...

zonatyfacet1 napisał(a):Kolego, zabrali ci za wódę i teraz kombinujesz. Po co zadajesz tak bzdurne pytania innym? Wstydziłbyś sięTypowo polskie kombinatorstwo
.png)
.png)
.png)
anakin napisał(a):zonatyfacet1 napisał(a):Kolego, zabrali ci za wódę i teraz kombinujesz. Po co zadajesz tak bzdurne pytania innym? Wstydziłbyś sięTypowo polskie kombinatorstwo
Ty....kolego,ale po kiego ch.....jeździsz po gościu jak po burej suce??? Zabrali czy nie zabrali..................gówno Cię to powinno obchodzić!!!![]()
Zadał konkretne pytanie,bo go to interesuje. I znowu nic Ci do tego z jakich powodów o to pyta!!Znasz odpowiedź- odpowiadaj. Nie znasz- wyłącz kompa i idź se zmoczyć główkę......
ps..
już kiedyś była taka menda na tym forum,która tylko patrzyła w kogo wbić zęby......
.png)
weldon napisał(a):zonatyfacet1 napisał(a):(...)
W archeologa się bawisz?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi