alkoholu lub spalenia papierosa(min. odst. 15minut itd)Pozdrawiam
.png)

pawelh napisał(a):-szczególnie polecam §3 ust 4
pawelh napisał(a):Oczywiście zarządzenia określa wiele istotnych tak dla kontrolującego jak i kontrolowanego ważnych spraw czasmi decydujących czy straci czy nie pj.np.czas badania od spożycia
alkoholu lub spalenia papierosa(min. odst. 15minut itd)Pozdrawiam
homar77 napisał(a):To ja napisał(a):Kolego tylko zacytuję twoje drugie pytanie w stylu daj małpie brzytwę:
2. jazda bez prawa jazdy (bo się go nie ma zrobionego)
czy można napisać coś bardziej bezsensownego - komentarz zbędny.
Z pow.
a jednak się kompromitujesz ...
masz za mało wyobraźni żeby sobie w pustej główce wyobrazić sytuację kiedy nadepniesz na jeżowca i za cholerę nie możesz jechać , ale jest szansa bo jest z tobą brat, kuzyn, kolega (bez znaczenia - wiesz ??) który umie jeździć (robi kurs itp - bez znaczenia - wiesz ??) i jest okazja że wrócicie jakoś do domu ....
ale po co ja to pisze ?? przecież ty to przeczytasz a nie zrozumiesz nic !!!

Serce w pasy napisał(a):Choć miałem kiedyś przypadek, że skradziono mi dokumenty( w tym prawo jazdy) i wg naszego prawa nie mogłem jeździć autem do do czasu odebrania nowego papierka.
Serce w pasy napisał(a):Oczywiście, że jeździłem, ale nie zostałem w tym czasie skontrolowany przez policję, tak więc nie mogę opowiedzieć jaki były by konsekwencje.
FUX napisał(a):Dzisiaj policja sprawdzi Cię w ciągu kilku minut lub od ręki, jeżeli mają a aucie terminal.
.png)
FUX napisał(a):Najważniejsze, że nie utraciłeś uprawnień, tylko dokument potwierdzający posiadanie takowych, a to jest wielka różnica.

.png)
anakin napisał(a):Nie wiem czy to nie jest nazbyt skomplikowane....![]()
.png)
Mogę prosić jaśniej?
Które to sprawy decydują, czy straci prawo jazdy czy nie przy pozytywnym badaniu icon_question.gif
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi