Pytanie jak w tytule, pewnie oklepane 1000 razy ale myślę że i 1001 nie zaszkodzi, a może nie tylko mnie odpowiedź może pomóc.Jadę do Cro 3 raz, tym razem po raz pierwszy tylko we dwoje i szukam miejsca, gdzie się nie zanudzimy.
Najpierw były okolice Omis (jakieś 3-5 km na południe).Sam Omiś jest pięknym miasteczkiem, sporo się dzieje, widoki w okolicy ładne. Ale byłem w okolicy Omisia, a tam do wyboru miałem wieczorami imprezy ze znajomymi na tarasie lub samochód -->> i do Omisia. Było pięknie ale jako para zanudzilibysmy się w takim miejscu.
Kolejny nasz urlop w cro to baśka na Krk - również większą grupą i podobało mi się zdecydowanie bardziej - o ile krajobraz również atrakcyjny, o tyle juz w samej Basce nudno nie było - a często przytaczane tu tłoki w tej miejscowości to gruuuuba przesada - podobnie jest chyba wszędzie w ciekawszych miejscowościach, czy to w cro czy w pl czy wszędzie indziej.
W tym roku chcemy jechać we 2 - nie mam nic przeciwko miejscowości, która przypominać bedzie Baśkę - odpowiada mi układ morze-plaża-deptak-knajpy - o ile będzie tego sporo, by wieczorem nie obejść wszystkiego w 10 czy 15 min.
Polecicie coś? W tej chwili rozważam Baska Voda ewentualnie okolice Trogiru. Do wyjazdu jeszcze 3 tyg i moze ktoś pomoże sprawić, by urlop był kolejny raz niezapomniany... Potwierdźcie moje typy lub podrzućcie coś ciekawszego dla młodych osób, które może nie szukają dyskotek ale na pewno nie chcą się wieczorami nudzić....

.png)
.png)