Pozdrowienia dla wszystkich CRO-maniaków!
.png)
.png)
CRO_Marek napisał(a):Wybieram się w tym roku do tej miejscowości. Dlatego mam kilka pytań. Co sądzicie o plaży w tej miejscowości? Czy jest kamienista jak większość? Czy szybko robi się głęboko? Czy jest atrakcyjna do nurkowania ABC?
Pozdrowienia dla wszystkich CRO-maniaków!
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
katarzyna4z napisał(a):W tym roku jedziemy piąty raz do Podstrany apartament mamy blisko morza tj jakieś 20 m i nie muszę przechodzić przez drogę faktycznie natężenie ruchu jest bardzo duże ale pomimo to padło znowu na Podstrane. Stąd jest bardzo dobra baza wypadowa właśnie do Splitu, do Trogiru, Omiśa.
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Cóż gusta są różne, to co podoba się jednym, nie musi przypadać do gustu innym...nieprawdę niedaleko są miejscowości położone w większej odległości od Jadranki.. Jestem pewna, że mojej opinii nt. Podstrany nie jestem osamotniona....
Ale nie to jest to tutaj najważniejsze. Moje największe zdumienie wzbudził argument dot. Dubrovnika....skoro dla autora tego tematu priorytetem jest wycieczka do Dubrovnika właśnie, to chyba wszyscy się zgodzą, że znalazłoby się dogodniejsze miejsce na szukanie kwatery...
Pozdrawiam

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...