Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Podróż do Chorwacji z łódką na przyczepie

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Andmat
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andmat » 24.07.2010 12:38

Witam szanownych kolegów z tego forum. Przeglądam forum od momentu podjęcia decyzji o wyjeździe do chorwacji (styczeń tego roku) Jako że mam swoją motorówkę, postanowiłem że zabiorę ją tam z nami. Przejrzałem większość wątków i nie znalazłem odpowiedzi na kilka pytań
1. Jakich utrudnień na trasie mogę spodziewać się w związku z ciągnięciem przyczepy na trasie łódź-chorwacja (murter)
2.Czy znacie może jakiś bezpieczny nocleg na tej trasie (będę prawdopodobnie spędzał noc w austrii) chodzi głównie o możliwość skorzystania z parkingu na którym, łódka nie była by problemem.
To tak na szybko to byłoby na tyle. Liczę ,że wątek się rozwinie co mogłoby pomóc innym potrzebującym informacji na ten temat.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.07.2010 20:15

Jakich utrudnień na trasie mogę spodziewać się w związku z ciągnięciem przyczepy na trasie łódź-chorwacja

Oprócz zwiększonych opłat za autostrady to większych utrudnień nie ma, no oprócz długich podjazdów.
Co do noclegu to gdzie motel, parking przy autobanie, tam też nie powinno być problemów, w końcu nie jesteś jedyny który jedzie z łodzią. :wink:

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone