Myślę, że warto zapytać pierwszego napotkanego policjanta.
Udanych wakacji.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
lukasz144 napisał(a):Mam kartę na której piszę w kilkunastu językach. Moim prywatnym autem (Benzyna euro 5) byłem 3 razy we wiedniu( okolice belwederu,zoo) i bez naklejki się udało. Może w weekendy tak nie patrzą kto gdzie i czym parkuje .
.png)

.png)
.png)
lukasz144 napisał(a):I jak to zwykle w Polsce odrazu hejt i posądzanie o oszustwo..Liczyłem że ktoś mi doradzi / podpowie ..
.png)
grab56 napisał(a):lukasz144 napisał(a):I jak to zwykle w Polsce odrazu hejt i posądzanie o oszustwo..Liczyłem że ktoś mi doradzi / podpowie ..
Bo to w 99% przypadków jest oszustwo. Bardzo często na tych miejscach stawiają swoje drogie samochody modnie ubrani i wysportowani mężczyźni i pędzą do sklepu czy urzędu bez żadnych oznak niepełnosprawności ruchowej.
Z twojej strony próba wykorzystania tej karty do bezpłatnego zaparkowania 9 osobowego busa też jest mocnym nadużyciem.
.png)
grab56 napisał(a):lukasz144 napisał(a):Z twojej strony próba wykorzystania tej karty do bezpłatnego zaparkowania 9 osobowego busa też jest mocnym nadużyciem.

.png)
Marlowe1994 napisał(a):grab56 napisał(a):lukasz144 napisał(a):I jak to zwykle w Polsce odrazu hejt i posądzanie o oszustwo..Liczyłem że ktoś mi doradzi / podpowie ..
Bo to w 99% przypadków jest oszustwo. Bardzo często na tych miejscach stawiają swoje drogie samochody modnie ubrani i wysportowani mężczyźni i pędzą do sklepu czy urzędu bez żadnych oznak niepełnosprawności ruchowej.
Z twojej strony próba wykorzystania tej karty do bezpłatnego zaparkowania 9 osobowego busa też jest mocnym nadużyciem.
A to ciekawe co piszesz. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Jakieś dowody czy tylko obserwacje? Generalizowanie nigdy nie idzie w parze z rzeczywistością.
Marlowe1994 napisał(a):No i gdzie tu nadużycie, przecież w pojeździe będzie dzieciak z niepełnosprawnością.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi