W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
witam,a może ktoś mi podpowie gdzie w pobliżu Podacy jest jakies fajne miejsce do plażowania, tak dla odmiany, żeby jakąs inną plażę "zaliczyć", możemy autkiem podjechac na północ lub na południe nie jest to dla nas problemem, a warto cos innego może bardziej "odludnego" zobaczyć
imhappy napisał(a):witam-szczególnie" maniusc"-w villi jelena jestem do 15 sierpnia, apartament na najwyższym piętrze z większym balkonem, myślę że Ty będziesz po mnie. W Podacy jak i w Cro - po raz pierwszy.
Witaj Bardzo interesują mnie Twoje relacje z pobytu! Już "wykupuję" subskrypcję! Pozdrawiam z Łodzi
Też rzucił mi się w oczy, o mały włos tam nie mieszkałam, nie spasował mi wolny termin o dwa dni za późny. Czyli wnioskuję, że generalnie poleciłbyś tę kwaterę? Zdjęcia z netu nie kłamią?
Byliśmy w apartamencie 3+2 na samej górze. Dwa pokoje z balkonami (jeden mniejszy) z widokiem na morze, duża kuchnia z pełnym wyposażeniem + klima (nie korzystaliśmy). Zdjęcia jak najbardziej prawdziwe, wyposażenie w miarę nowe, czysto. Właściciele bardzo mili i dyskretni, pojawiają się tylko z prezentami , Ogólnie nie polecam tej kwatery