.png)
.png)
Mikromir napisał(a):maniusc napisał(a):Tak to jest to miejsce, ale póki co znam je tylko w teorii...
może coś jeszcze?
Wiesz, które apartamenty zabukowałeś? Ładne widoki tylko z tych wyżej położonych, najgorzej na parterze, bo miejscami trochę poniżej ulicy. No, zawsze można wyjść na ten piękny taras na dachu.![]()
Mały parking jest od ulicy Guvnoale podwórka brak. Jak widać dość gęsta zabudowa, dom jest tuż przy drodze. Blisko w górę ulicy jedna knajpka przy Primorski Put, druga na nabrzeżu tuż przed plażą. Po drodze na plażę straganik z owocami oraz dmuchańcami, mydłem i powidłem. Przy plaży miła pani też sprzedawała owoce, jest tam także knajpka.
Największy plus Jeleny to właśnie bliskość plaży.
.png)
beakarp napisał(a):Dzięki Signum - z gospodarzem cięzko się dogadac w tej kwestii, bo on bardziej niemiecko a ja anglojęzyczna
Na 13 stronie tego wątku jest fotka na której widać wjazd na Ribarską, po prawej stronie jest niestety już nieczynna piekarnia( biały pawilonik) a Ty skręcisz przed lampą przy żółtym budynku w lewo..png)
signum69 napisał(a):beakarp napisał(a):Dzięki Signum - z gospodarzem cięzko się dogadac w tej kwestii, bo on bardziej niemiecko a ja anglojęzyczna
Na 13 stronie tego wątku jest fotka na której widać wjazd na Ribarską, po prawej stronie jest niestety już nieczynna piekarnia( biały pawilonik) a Ty skręcisz przed lampą przy żółtym budynku w lewo.
Potem parę metrow i raz jeszcze w lewo.
Co do gospodarza to Mariusz ma rację , na pewno się dogadacie. Jakby nie szło poproś o kieliszek rakiji i efekt murowany
Życzę wspaniałych wrażeń z pobytu w Podaca . Mnie to miejsce urzekło na tyle że będe tam 9 raz z rzędu
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne