Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam, w tym roku zamierzamy z mężem i naszym 4 letnim synkiem jechać na Chorwację. Nie mam pojęcia w jaki rejon...
Prosiłabym o jakieś podpowiedzi i wskazówki
Oj, na Chorwację to raczej niebezpieczne, bo wysoko i spaść można.. ale do Chorwacji, to i owszem polecam.. Zacznijcie od działu Nasze Relacje z podróży.
Może coś Wam w oko wpadnie..a potem dopytujcie..
Pozdrawiam
ninika napisał(a):Witam, w tym roku zamierzamy z mężem i naszym 4 letnim synkiem jechać na Chorwację. Nie mam pojęcia w jaki rejon... Prosiłabym o jakieś podpowiedzi i wskazówki
ninika napisał(a):Chodzi mi o jakąś spokojną okolicę, interesuje mnie wyłącznie odpoczynek, nie lubię zwiedzania Najlepiej piaszczysta plaża, ze względu na dziecko.
Hm... to może jednak hr nie jest najlepszym pomysłem.. może lepiej jakiś all inclusive (Turcja, Grecja, Bułgaria itp.). Będzie taniej i bardziej w stylu "odpoczynek na piasku bez zwiedzania".
Pozdrawiam
W Chorwacji poraz pirewszy byłem w ubiełym roku i mogę stwierdzić że jest przepiękna . W wyborze rejonu gdzie jechać posłuchałem opini FORUMOWICZÓW i na pierwszy raz wybraliśmy rejon między OMISIEM a MAKARSKĄ czyli za plecami piękne góry a przed nami turkusowe morze.Gąrco polecam,