Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pierwszy raz w Chorwacji

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ola83
Autostopowicz
pierwszy raz w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) ola83 » 14.01.2010 17:29

Witam, mam pytanie gdzie najlepiej jechać po raz pierwszy do Chorwacji, zależy mi żeby było względnie blisko do plaży i można było popłynąć promem na wysepki, termin to połowa września mam nadzieję, że nie będzie już zimno :wink:
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 14.01.2010 17:52

Brela, Baska Voda, Makarska itd...(na pierwszy raz wszędzie będzie fajnie)
tomekm67
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomekm67 » 14.01.2010 18:57

Jedź na wyspę Rab. Nie jest specjalnie daleko, popłyniesz sobie na nią promem, a że to wyspa to na plażę daleko nie będzie.
Ja, na pierwszy raz w Chorwacji, też wybrałem Rab, chociaż brałem pod uwagę inne aspekty niż Ty.
aśkaj
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aśkaj » 14.01.2010 19:13

No może będzie fajnie ale jesli ktoś lubi tłumy .
Na spokojne (koniec czerwca) ale ciekawe wakacje polecam Sutivan na Braczu. Likwa plaża położona około 3 km od Sutivanu to świetne miejsce na aktywny wypoczynek ,dno jest piaszczyste więc można pograć w piłkę wodna i takie tam ...
Sama miejscowość w charakterze tubylczym, rybacy codziennie coś ciekawego wyciągają sieciami więc dla dzieci atrakcja , co 3 dni w porcie małe klimatyczne imprezki ze śpiewami akapella , koncerty ogniska...wszystko prawdziwe , chorwackie ...nie komercyjne.
Miłe wspomnienia mam z Sutivanu.
pozdrav
ola83
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ola83 » 14.01.2010 19:14

dzięki za propozycję, dodam tylko, że to podróz poślubna dlatego zależy mi na tym aby było jak najmilej...

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone