p.s.Andrzej, wierz mi z całą pewnością to nie Adršpach...
.png)
.png)
majeczka napisał(a):...fajne fotki Januszu, wprost niezwykle urokliwe klimaty Majorki, jednak moim skromnym zdaniem nijak mają się do Skalnego Miasta, czyli Adršpachu, z którego wojaży ostatnio właśnie wróciliśmy
[/size]
.png)
ASIULA HK napisał(a):Ja.....nie mogęale kolory
![]()
Może kiedyś......
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):ASIULA HK napisał(a):Ja.....nie mogęale kolory
![]()
Może kiedyś......
Pewnie przy niebieskim niebie i w słońcu były by jeszcze inne, ale akurat chmury zalegały nad wąwozem w czasie spaceru.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):majeczka napisał(a):...fajne fotki Januszu, wprost niezwykle urokliwe klimaty Majorki, jednak moim skromnym zdaniem nijak mają się do Skalnego Miasta, czyli Adršpachu, z którego wojaży ostatnio właśnie wróciliśmy
[/size]
Luknąłem w google na Skalne Miasto, fakt to nie wąwózale też ciekawe widoki
![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Może, kiedyś ....
majeczka napisał(a):...fajne fotki Januszu, wprost niezwykle urokliwe klimaty Majorki, jednak moim skromnym zdaniem nijak mają się do Skalnego Miasta, czyli Adršpachu, z którego wojaży ostatnio właśnie wróciliśmy
![]()
p.s.Andrzej, wierz mi z całą pewnością to nie Adršpach...![]()
.png)
Lednice napisał(a):
Tego nie da się porównać, bo Czesi jeszcze nie zbudowali morza![]()
Byłem w Adrspach i to inne klimaty, dosłownie![]()
Czesi są jak Polacy, tylko trochę inaczej gadają, więc mnie nie zaskakują
.png)
majeczka napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Może, kiedyś ....
...w takim razie Janusz na pewno już dzisiaj, polecam również " na, może kieeeedyś" harachovski brovar, wierz, mi jest wyborny, zwłaszcza jego ciemne pivo![]()
...rewelacja
p.s. co w zamian, proponujesz na Majorce?

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):majeczka napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Może, kiedyś ....
...w takim razie Janusz na pewno już dzisiaj, polecam również " na, może kieeeedyś" harachovski brovar, wierz, mi jest wyborny, zwłaszcza jego ciemne pivo![]()
...rewelacja
p.s. co w zamian, proponujesz na Majorce?
Jeśli chodzi o piwo to wyboru nie ma - San Miguel był do wypiciaale jak gorąco, to każde zimne piwo smakuje
![]()
![]()

.png)
Quecal napisał(a):San Miguel dobre i tanie piwkoSzczególnie w litrowej butelce co by 2x do lodówki nie podchodzić
Sam na obecnie relacjonowanej podróży z Hiszpanii opijałem się owym trunkiem niemalże każdego dnia... i mimo, że jestem akurat miłośnikiem szkockiej...
.png)
majeczka napisał(a):jednak moim skromnym zdaniem nijak mają się do Skalnego Miasta, czyli Adršpachu, z którego wojaży ostatnio właśnie wróciliśmy![]()
.png)
majeczka napisał(a): jednak moim skromnym zdaniem nijak mają się do Skalnego Miasta, czyli Adršpachu, z którego wojaży ostatnio właśnie wróciliśmy![]()
Lednice napisał(a):Tego nie da się porównać, bo Czesi jeszcze nie zbudowali morza![]()
Byłem w Adrspach i to inne klimaty, dosłownie![]()