Aldonka napisał(a):Konzum na wlocie jest największym sklepem w Okolicy i nie sądzę żeby jakiś inny był lepiej zaopatrzony. Choć ja tam nigdy na jego ofertę nie narzekałam, ale może mamy inne priorytety zakupowe. Świeża ryba też na targu w Orebicu, w samym jego sercu, ale bardzo wcześnie rano.
Bocian napisał(a):Jest tu także market, bankomat i sklep mięsny. Po drugiej stronie ulicy jest piekarnia i kantor.
Aldonka napisał(a):Bocian napisał(a):Jest tu także market, bankomat i sklep mięsny. Po drugiej stronie ulicy jest piekarnia i kantor.
I sklep z pierdółkami
A po stronie marketu także bank.
Ale mam wrażenie, że Sabina_wawa to wszystko wie, wszak wakacjowała się już w Podobuce. Tu się urodziło pytanie czy któryś z owych sklepów jest lepiej zaopatrzony niż Konzumna wlocie. Ja osobiście wątpię.
Sylwetka&Gienuś napisał(a):Świeżą rybkę to w "centrali rybnej" w Janjina, (jadąc od strony Orebica za kioskiem i przystankiem po prawej stronie) dostawa jest 2 razy dziennie ale nie pamiętam o której. Jest też targ, w Orebicu blisko Konzumu (tego w "centrum")
ynka napisał(a):Sabina_wawa, ponoć jest sklep w Janjinie, który jest dobrze zaopatrzony....."
Sabina_wawa napisał(a):No właśnie nie. Coś tam czasami łódkami dowozili ale wyglądało na to, że na własny użytek (do własnej knajpki).
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne.