weldon napisał(a):mahadarbi napisał(a):Oni inaczej mają struny głosowe rozmieszczone i tyle
Jakbyś tyle wieków śpiewała, rytmicznie gimnastykując się przy zbiorach bawełny,
to też by ci zmutowały i też byś tak śpiewała
Nie pleć
.png)
weldon napisał(a):mahadarbi napisał(a):Oni inaczej mają struny głosowe rozmieszczone i tyle
Jakbyś tyle wieków śpiewała, rytmicznie gimnastykując się przy zbiorach bawełny,
to też by ci zmutowały i też byś tak śpiewała
.png)
mahadarbi napisał(a):
To co, jeszcze coś?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):romuald22 napisał(a):Panie Januszu. Mam do Pana szacunek ale skoro dzisiaj sie Pan tu pojawił zapytam.
Dlaczego sie Pan tak chętnie udziela w wątkach forum zwanych (przeze mnie ) kompletnie pobocznymi dla istoty tego forum???
Zwane przez Ciebie poboczne wątkiteż są częścią forum i nie widzę nic zdrożnego w nich się udzielać.
.png)
mahadarbi napisał(a):Weldon, ja Cię proszę, nie spłycaj tematu![]()
romuald22 napisał(a):Dzięki nim dla niektórych przyjdzie czas rozstania. Być może dla mnie.
.png)
romuald22 napisał(a):No tak oczywiście. Dzięki nim dla niektórych przyjdzie czas rozstania. Być może dla mnie.
I nie pytałem o zdrożność.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):romuald22 napisał(a):No tak oczywiście. Dzięki nim dla niektórych przyjdzie czas rozstania. Być może dla mnie.
I nie pytałem o zdrożność.
Jeśli chodzi o czas rozstania to pisałem, że cro-piaskownica jest duża i nie trzeba z niej wychodzić.![]()
Pisałem też, że ta ankieta to dziecinada, ja bym jej wyniki przyjął z przymrużeniem oka i dalej robił swoje.
.png)
romuald22 napisał(a):Jest Pan góralem i dobrze Pan wie, że ze spraw postawionych ostro na ostrzu noża zjeżdża się tylko w jedną stronę.
.png)
.png)
.png)
romuald22 napisał(a):... Facet po poważnych perypetiach zdrowotnych (w tym roku amputowano mu nogę) ale nie stracił weny.
LESLIE WEST
[/url]
.png)
mahadarbi napisał(a):Żaden wstyd, to moje odkycie zaledwie sprzed roku, więc nadal go pochłaniam bez gotowania![]()
Gość jest mega! To, co robi na koncertach (niestety, był już dwa razy u nas, a ja go jeszcze nie znałam...), przechodzi ludzkie pojęcie. Nie jest wcale daleki od prawdy w teledysku z palącą mu się pod palcami klawiaturą fortepianu
Muzyczny słuch absolutny, wyczucie rytmu, wrażliwość... nie chcę się po raz kolejny rozpływać (tym bardziej, że już sobie tu wcześniej na to pozwoliłam), ale energią obdzieliłby z 15 gwiazd. Miał polską narzeczoną ponoć
![]()
To, co? Na deser?![]()
takie niby nic