Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ogólna dyskusja na tematy muzyczne

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.11.2009 00:49

Chyba już zapodawałem ten zespół. Znalazłem jednak teraz nagranie w jakości niemal HD, a w dodatku wybieram się na ich koncert do Chech lub Słowacji jeszcze w tym roku...

Čechomor w utworze Sedem noci

Dobrou Noc :wink:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 11.11.2009 10:25

Interseal napisał(a):... Čechomor w utworze Sedem noci..

Fajne.
:)
A skoro napomknęliśmy o naszych zachodnich braciach Czechach, to należy oddać cześć jednej z najciekawszych czeskich grup działającej już od lat 70-tych. Wtedy to nazywaliśmy ich "czeskimi E.L.&P."
Collegium Musicum
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 11.11.2009 15:33

Nawiążę jeszcze do Beatelsów...

Interseal napisał(a):Który etap twórczości The Beatles najbardziej lubicie?

Ja najbardziej lubię album Rubber Soul, a szczególnie Norwegian Wood i In my life.

Pozdrawiam :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.11.2009 16:48

maslinka napisał(a):Nawiążę jeszcze do Beatelsów...

Interseal napisał(a):Który etap twórczości The Beatles najbardziej lubicie?

Ja też nawiążę :wink:
Który okres ?
1969 r.........ABBEY ROAD
Oh, Darling
Something
Here Comes The Sun
Octopus's Garden
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.11.2009 17:30

...razem byli wielcy ale i solowo też.... jeden z wielu już Nieobecnych
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.11.2009 17:43

No a co sądzicie na temat nowego Rammsteina? :):) Kto widział nieocenzurowany teledysk "Pussy"? :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.11.2009 17:44

janniko napisał(a):że swego czasu przez ponad rok pracowałem w drukarni,
:P

8O 8O no to musimy się znać..choćby z widzenia, bywałem częstym gościem, robiliśmy tam u Ryska na kopii płyty (ja pracowałem w drukarni uniwersyteckiej)...he he ale świat jest mały....sorry za OT , a w temacie ..następny wielki ..solowo
Ostatnio edytowano 11.11.2009 17:48 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.11.2009 17:47

Bocian napisał(a):No a co sądzicie na temat nowego Rammsteina? :):) Kto widział nieocenzurowany teledysk "Pussy"? :)

..ciekawy komunikat..jeszcze na YouTube nie spotkałem...hmmmm http://www.youtube.com/verify_age?&next ... 9DdyBHxGXQ
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.11.2009 17:50

Bo na tym Tubie nie, tylko na innym Tubie można obejrzeć... :)
Jest zakaz sprzedaży tej płyty. Cel osiągnięty, zainteresowanie niepomiernie wzrosło.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.11.2009 17:55

Bocian napisał(a):No a co sądzicie na temat nowego Rammsteina? :):) Kto widział nieocenzurowany teledysk "Pussy"? :)

Jest OK jak pozostałe kawałki.
A linku do teledysku nie wkleje bo mnie może zjeść za to kilka osób :wink: :lol:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 11.11.2009 17:59

lubelski napisał(a):...no to musimy się znać..choćby z widzenia, bywałem częstym gościem, robiliśmy tam u Ryska na kopii płyty (ja pracowałem w drukarni uniwersyteckiej)

Ja pracowałem tam w okresie 1986-89, czy jakoś tak, pod wodzą Norberta W. ... potem baraki rozwalili i drukarnię przenieśli na Poczekajkę, gdzie chyba do dziś rządzi Krzyś M.
:P
Sory wielkie za OT.

Co do muzy:
Rammstein bardzo lubimy słuchać i oglądać DVD (taki koncert z ogniami) z synem (14). Nie chce mi się rejestrować na razie na YouTube, więc nowego Pusy nie widziałem.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.11.2009 18:01

Syn zapewne już tak... :):)
No i Pusa to po chorwacku całus :) W sumie to się jakoś wiąże :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.11.2009 18:10

Bocian napisał(a):Bo na tym Tubie nie, tylko na innym Tubie można obejrzeć... :)
Jest zakaz sprzedaży tej płyty. Cel osiągnięty, zainteresowanie niepomiernie wzrosło.

obejrzałem.. niestety nie moja muza..nie wspominając że nie przepadam za tym językiem w wokalu...jakoś mi nie leży...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.11.2009 18:14

A na czym? Rammstein po angielsku to padaczka :) Nie ma tej mocy i szorstkości...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.11.2009 18:23

Bocian napisał(a):A na czym....

cytat z Piotrka...A linku do teledysku nie wkleję bo mnie może zjeść za to kilka osób :wink: :wink:, a co reszty to może masz i rację, słuchałem ich parę razy ale jakoś mi po prostu nie podchodzi, moje klimaty to taka muzyczka.. pozdrav no i Vai na gitarce..ehhhh
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ogólna dyskusja na tematy muzyczne - strona 77
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone