Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Odstąpię nieużywane winiety

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
praulinka
Globtroter
Odstąpię nieużywane winiety

Nieprzeczytany postnapisał(a) praulinka » 19.05.2009 16:13

Mam nadzieję, że nie łamię żadnych regulaminów forum, nie jest to miom zamiarem, chciałbym tylko pomóc sobie i przy okazji komus obnizyć koszty wyjazdu do CRO :).

Odstapię za 50% ceny legalne, nieużywane, zakupione przeze mnie 2 tygodnie temu w PZMot miesięczne winiety do 3,5t na CZECHY i SŁOWACJĘ wraz z dowodem ich zakupu - Fakturą VAT.
Zakupiłem je wcześniej na wyjazd planowany od 24.05, zmienił się plan i wyjeżdżam już 21.05.2009, i musze kupić nowe.
Posiadam do nich fakturę VAT, winiety są w stanie niezmienionym od otrzymania ich pocztą z PZMot, po prostu leżały w etui i czekały na moment wyjazdu.
Cena atrakcyjna, bo inaczej mogę je wyrzucić, a szkoda.

Może ktoś planuje wyjazd w takim terminie, że załapie się na miesiąc od 24.05.2009 (taką mają datę przedziurkowaną na winietach).

Osobom mającym konto na CRO.pl wyslę winiety z numerem konta bankowego, licząc na uczciwośc i wpłatę należności po otrzymaniu winiet.

Kontakt na maila:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 19.05.2009 16:40

Człowiek raczej uczciwy, najpierw wysyła winietki a nastepnie oczekuje zapłaty 50% ich wartości. Jakiś czas jest już na forum chociaż nigdy z nim nie korespondowałem.
tadzikmal
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tadzikmal » 19.05.2009 19:34

Witam,
Ja jadę 06.06 do 21.06 więc chyba byłoby ok, tylko ja jadę przez Czechy, Austrię i Słowenię. Jeśli sprzedasz tylko na Czechy to ja jestem zainteresowany
praulinka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) praulinka » 19.05.2009 19:59

Jak się nie znajdzie chętny na komplet, to pewnie. Wracam 1-2.06.2009, pracuję we Wrocławiu, możemy się wtedy umówić na odbiór. Polecam jazdę z Czech przez Bratysławę, cały czas autostrada, a winietka będzie cię kosztować niecałe 30zł, ale oczywiście jak chcesz.
praulinka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) praulinka » 19.05.2009 20:16

tadzikmal napisał(a):Witam,
Ja jadę 06.06 do 21.06 więc chyba byłoby ok, tylko ja jadę przez Czechy, Austrię i Słowenię. Jeśli sprzedasz tylko na Czechy to ja jestem zainteresowany

Ok, znalazł się chętny na winietę słowacką, że napisz mi adres na miala, to wyslę winiete jutro, przed wyjazdem.
tadzikmal
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tadzikmal » 19.05.2009 21:42

mail wysłałem.

Myślę, że możemy się spotkać a jak nie to wyślij. Namiary wysłałem
Pozdrawiam
praulinka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) praulinka » 19.05.2009 23:20

Dziękuję wszystkim zainteresowanym, winietki poszły, życzę szerokości i miłego wypoczynku.
tadzikmal
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tadzikmal » 22.05.2009 19:19

Ja również dziękuje. Winietka doszła, przelew zrobiony.
Pozdrawiam i życzę również miłego wypoczynku.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone