Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nasz pierwszy raz do Chorwacji

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
radzik
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radzik » 19.02.2012 20:49

Witam w 2 połowie czerwca chcielibyśmy się wybrać na 2 tyg do Chorwacji samochodem - 2 rodziny - po 2 dorosłych oraz po 2 dzieci 5 letnie oraz 1 - i 2 - latek. Czytając forum komplentnie nie mam pojęcia w który rejon się wybrać. Proszę o porady. Konkretne miejsca - kwatery też będą mile widziane:).
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 19.02.2012 22:17

zapraszam:))

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Iv.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iv. » 19.02.2012 23:06

Witam..a ja polecę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Sprawdzone namiary..:))
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 20.02.2012 08:14

Witam a jaka cena w wilamaja za aparament 2+1 w Lipcu?????
Iv.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iv. » 20.02.2012 08:54

Witam..duży wybór to i ceny różniste..ale tak mniej więcej..od 35eu.
się zaczynają..Na stronie są ceny podane każdego apartamentu..A jeśli Ci się nie chce szukać napisz na maila ze strony prześlą Ci gotową ofertę..
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 20.02.2012 10:19

Tylko ja pytałem o willamaja :P a tam nie widziałem cen :P
radzik
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radzik » 20.02.2012 20:21

To ja poproszę o ofertę zależy mi na bliskosc ido morza do 100m 2 pokoje/apartamenty w jednym domu z łozkiem małzenskim + dostawka + miejsce na łożeczko turystyczne, plaza przyjazna dzieciom
Iv.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iv. » 20.02.2012 20:29

Wejdź na stronę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Tam masz wszystko..opis apartamentów odległości galeria zdjęć
oraz cennik..W razie pytań lub chęci otrzymania oferty pisz na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
radzik
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radzik » 20.02.2012 20:33

Witam jeśli nie byłoby problemem poprosze ofertę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
A forumowiczów poproszę o informację gdzie(rejon ) najlewpiej sięwybrać na 1 raz z malymi dziecmi
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 20.02.2012 21:26

radzik napisał(a):Witam jeśli nie byłoby problemem poprosze ofertę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
A forumowiczów poproszę o informację gdzie(rejon ) najlewpiej sięwybrać na 1 raz z malymi dziecmi

Mam dla Was wszystkich taka radę:
Gdzie pierwszy raz - z dziećmi itp.
Ludzie nie bójcie się czy to z rezerwacja czy jazda w ciemno nie ma opcji zepsutych wakacji przez Chorwację!!! Nie mylić z zepsuciem samochodu czy odpukać choroba w trakcie.
Do znudzenia będę powtarzać że to powinna być na pierwszy raz Dalmacja, to Ona pokazuję to co Chorwacja oferuję i stanowi przepaść między Bałtykiem a Adriatykiem. Mój pierwszy raz był w ciemno z małą 2 letnią córką w dalekiej Dalmacji w okolicach Dubrovnika i od tamtej pory tak właśnie spędzamy wakacje. Dziś jest już z nami synek i swoja pierwszą Chorwację zaliczył jako 15 miesięczny szkrab. I była to przepiękna Brela.
Iv.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iv. » 20.02.2012 21:28

Moja znajoma napisala do Ciebie na maila..sprawdź...
tiho
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tiho » 20.02.2012 22:55

Polecam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Jeśli chcesz na spokojny wypoczynek, z dala od dużych miast i już znanych atrakcji turystycznych, Sevid jest idealnym miejscem dla Ciebie
r
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) r » 21.02.2012 06:08

tiho napisał(a):Polecam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Jeśli chcesz na spokojny wypoczynek, z dala od dużych miast i już znanych atrakcji turystycznych, Sevid jest idealnym miejscem dla Ciebie

Witam, czy mogę prosić o więcej szczegółów? Jeśli chodzi o pobyt z dziećmi. Może jakieś zdjęcia? Jaka faktycznie jest plaża? Jakie odległości? Ceny?
malina1959
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) malina1959 » 22.02.2012 22:44

Jeśli mogę coś doradzić, to Privlaka k/Nin. Nie mieszkaliśmy tam, ale byliśmy kilka razy na plaży. Piasek, dużo płytkiego morza (jeśli są małe dzieci). Mieścinka niezbyt duża i sprawiała sympatyczne wrażenie. Pozdrawiam.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone