Stasiek18 napisał(a):Povlje ładnie pokazałaś i TL oczywiście jeszcze ładniej
Dziękuję ślicznie
Mikromir napisał(a):A może namówisz Martynę na Vis?![]()
... an Vis namawiać mnie nie trzeba
Plany są
Mam nadzieję, że niedługo przejdą do fazy realizacji
.png)
Stasiek18 napisał(a):Povlje ładnie pokazałaś i TL oczywiście jeszcze ładniej
Mikromir napisał(a):A może namówisz Martynę na Vis?![]()
.png)

.png)

.png)
.png)
tony montana napisał(a):Dol i Škrip to najfajniejsze małe miejscowości na wyspie, bylismy w nich zarówno autem jak i skuterkiem w 2012 roku
![]()
Kuni napisał(a):Witam wszystkich![]()
jestem tu nowa, ale szybko nadrabiam wszystko. Martyna, przeczytałam wszystkie Twoje relacje, dzięki Tobie odkryłam jakie super są chorwackie wyspy i wybieram się już 4 września na Brac.Teraz próbuję rozplanować pobyt, będę przez tydzień, a tyle pięknych miejsc czeka.. Ile czasu zajęło Wam zwiedzanie Dola?
Lednice napisał(a):Biedactwo![]()
.png)
moominko napisał(a):To i ja się przywitam. Śledzę Twoją relację z przyjemnością, tym bardziej że wkrótce i ja zawitam na Brač więc przy okazji potraktuję tę relację jako swoisty przewodnik
.png)

.png)
minimartini napisał(a):Postanawiamy udać się więc do Splitskiej. Krążymy trochę tu i tam, lecz Splitska nie robi na nas wielkiego wrażenia. Ot jedno z ładnych miasteczek, jakich wiele. Oczywiście wiem, że na forum ma swoich fanów – pozdrawiam![]()
minimartini napisał(a):Kręcę więc nosem na dzisiejsze plażowanie – nie lubię tego typu plaż. W dodatku klimat panujący dookoła – tworzony przez masę plażowiczów – przypomina mi polskie klimaty nad zalewami, czy jeziorami, na specjalnie stworzonych plażach – wiecie o czym mówię, prawda?![]()
W dodatku woda jakaś bardzo zimna…

.png)
minimartini napisał(a):Splitska, Lovrečina i Bol - na lewo od klasztoru.
9.08.2015
Dzień jest słoneczny, lecz nie z tych z gatunku: „tak gorąco, że tylko Jadran i nic więcej”Postanawiamy udać się więc do Splitskiej. Krążymy trochę tu i tam, lecz Splitska nie robi na nas wielkiego wrażenia. Ot jedno z ładnych miasteczek, jakich wiele. Oczywiście wiem, że na forum ma swoich fanów – pozdrawiam
![]()
,.png)
maslinka napisał(a):A woda była najbardziej zimna właśnie w tej (zachodniej) części plaży, którą pokazałaś. Przynajmniej jak my tam dopłynęliśmy.
Ale się zgrałyśmy dzisiaj z Lovrečiną
mysza73 napisał(a):W sumie to dobrze, że jej "nierozreklamowałaś",
może zostanie dla mnie na starość taka "kameralna".
.png)
.png)
minimartini napisał(a):Wiem, że czar pryśnie wraz z momentem, gdy moje białe bikini zetknie się z piachem o konsystencji raczej dość błotnistej![]()
![]()
.png)
Kuni napisał(a):Dzięki za kolejny odcinek i super zdjęcia. Co mam zrobić, żeby mi się też takie udały?Przy takiej słonecznej pogodzie wychodzą mi w połowie prześwietlone albo niedoświetlone, a jak je obrobię, to i tak nie wyglądają tak jak Twoje. Kupiłam filtr polaryzacyjny, ale podobno on działa wyraźnie, kiedy słońce jest na wprost za tobą. Też chcę się pochwalić po przyjeździe ładnymi zdjęciami
![]()
Pozdrawiam, Kinga![]()
Magdalena S. napisał(a):Wiem o co chodzi. Piasek jest fajny tylko żeby na niego popatrzeć.
Krytyczny moment następuje podczas powrotu.
Ani się otrzepać. We włosach, książce, torbie go pełno![]()
Nie ma jak porządny biały kamień