Kapitańska Baba napisał(a):Niesamowite drzewo!!
To drzewo też zrobiło na nas wielkie wrażenie.
I w ogóle całe miasto Korfu jest fantastyczne.
Fajnie że udało Wam się przed wylotem zobaczyć to miasto.
.png)
wiola2012 napisał(a):Tak, dlatego polecam całą wyspę mojemu zielonolubnemu synowi... i z perspektywy czasu stwierdzam, że Korfu coś w sobie ma i jeszcze z raz tam pojadę.
.png)
.png)
Mogą zrobić sobie wesele pod gołym niebem, pogoda pewna. Kilka lat temu, w Pardze, obserwowaliśmy najpierw orszak weselny, później gości, jak płynęli do kościółka na łódkach. Nie wiem dlaczego chcieli wziąć ślub akurat
Musiał być niesamowity klimat Tak, dlatego polecam całą wyspę mojemu zielonolubnemu synowi... i z perspektywy czasu stwierdzam, że Korfu coś w sobie ma i jeszcze z raz tam pojadę.
Ma i sama też na pewno tam wrócę 
.png)
megidh napisał(a):To drzewo też zrobiło na nas wielkie wrażenie.
I w ogóle całe miasto Korfu jest fantastyczne.
Fajnie że udało Wam się przed wylotem zobaczyć to miasto.

.png)
piotrf napisał(a):wiola2012 napisał(a):Tak, dlatego polecam całą wyspę mojemu zielonolubnemu synowi... i z perspektywy czasu stwierdzam, że Korfu coś w sobie ma i jeszcze z raz tam pojadę.
I to jest bardzo słuszna koncepcja , której się warto trzymać , jeśli nie w tym , to w przyszłym roku![]()
Pozdrawiam
Piotr

.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Piękne miasto jako bonus na koniec. No i fajnie że spotkaliście się na każdym kroku z przyjaznym traktowaniem.

.png)
.png)
"piotrf"]Czym byłoby miasto Korfu bez morza . . . ładnym , ale zupełnie innym miastem![]()
Laika to piękny jacht![]()

.png)
.png)
.png)
To ja tak jestem znużona pływaniem statkami....patrzenie się w taflę morza nudzi mnie po kilkunastu minutach....Kapitańska Baba napisał(a):Tak samo jak nie dla nas długie wędrówki po mieście i oglądanie każdego budynku czy kamienia.
Zaskoczył mi ten wpis o droższej podróży.... Od Was do Chorwacji, nocleg w trasie, parkowanie to ok 1500-1800 zł. Po ile kupiłaś loty, że lot wyszedł Cię drożej?Kapitańska Baba napisał(a):Co do kosztów – urlop w Grecji był droższy niż w Cro – droższy czarter, droższa podróż.
.png)
piekara114 napisał(a):To ja tak jestem znużona pływaniem statkami....patrzenie się w taflę morza nudzi mnie po kilkunastu minutach.....Kapitańska Baba napisał(a):Tak samo jak nie dla nas długie wędrówki po mieście i oglądanie każdego budynku czy kamienia.