Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

MŚ w pilce ręcznej Niemcy 2007

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 22.01.2007 22:12

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Ale będzie numer, jak w finale spotka się Pl i Cro...
i komu tu kibicować????

Taki "numer" chyba raczej niemożliwy, Hiszpanie, Duńczycy, Francuzi / mimo dzisiejszej wyraźniej klęski z Islandią/ i Chorwaci są dla nas chyba poza zasięgiem. Bardzo chciałbym się mylić !.
CRO wygrało z Rosją , pisałem że to faworyt, sądziłem że będzie fuks, ale mistrzostwo w końcu zobowiązuje. I b. dobrze w końcu my tu wszyscy "cromaniacy"
Ale w małoprawdopodobnym finale HRVATSKA-POLSKA zawsze "POLSKA BIAŁO-CZERWONI"
GAJUS
Łukasz.D
Croentuzjasta
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz.D » 22.01.2007 22:24

Ach, w końcu moja ukochana ręczna wyszła z cienia.
Mam nadzieję ze to początek drogi do medalu.Wierze ze nas na to stać.
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 23.01.2007 15:11

ludzie, ja jestem w szoku, pilka reczna wychodzi z podziemia, pisza tu nawet slapol i Jola Michno :lol: niebywale, prawie jak to, ze nasi wygrali z Niemcami, niestety nie widzialem zadnego meczu, ale powod byl prosty nie mialem tv przed te ostatni dni, II runde koniecznie obejrze, bo mam urlop...widac, ze faworyci nie zawodza i wszyscy wyszli ze swoich grup, choc sa male niespodzianki jak np pokonanie Francji przez Islandie, co by nie mowic, to komplikuje sytuacje w naszej grupie, choc dla nas otwiera sie szeroka furtka na I miejsce w tej grupie...a jutro prawdziwy test i pewnie niesamowity mecz, gdyz gramy z Trojkolorowymi...to prosze trzymac kciuki za nasza wygrana...
PS CHorwacja tez 3 zwyciestwa...ale teraz tez beda miec schody - Hiszpanow, Wegrow, Dunczykow...my chyba mamy latwiej... :D
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 23.01.2007 18:05

RobCRO napisał(a):ludzie, ja jestem w szoku, pilka reczna wychodzi z podziemia, pisza tu nawet slapol i Jola Michno :lol: niebywale, prawie jak to, ze nasi wygrali z Niemcami,

:lol: :lol: :lol:

Oj, Robo, Robo... :wink:
Skoro wymieniłeś już mnie z imienia... :lol:
Jak chcesz, to w wolnej chwili pomiędzy meczami zajrzyj sobie do Akademii i poczytaj, jak 2 lata temu MI SMO NAVIJALI. Tu, i dalej, na dobrych kilku stronach.
I już się tak strasznie nie dziw. :wink: :lol:

:lol: :lol: :lol:

A teraz i Polska gra. :D

Pozdrav
Jola
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.01.2007 22:43

RobCRO napisał(a):ludzie, ja jestem w szoku, pilka reczna wychodzi z podziemia, pisza tu nawet slapol i Jola Michno.......

Jola poniżej juz Ci wyjaśniła swoje stanowisko :lol: , a co do mnie to pierwsza wypowiedź w tym wątku :wink: :lol: (ale co to za zdziwionko :?: 8O ...przecież Ci mówiłem między 6 a 7 piwem, że interesuję się sportem.... :evil: :lol:
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 24.01.2007 09:36

slapol napisał(a):
RobCRO napisał(a):ludzie, ja jestem w szoku, pilka reczna wychodzi z podziemia, pisza tu nawet slapol i Jola Michno.......

Jola poniżej juz Ci wyjaśniła swoje stanowisko :lol: , a co do mnie to pierwsza wypowiedź w tym wątku :wink: :lol: (ale co to za zdziwionko :?: 8O ...przecież Ci mówiłem między 6 a 7 piwem, że interesuję się sportem.... :evil: :lol:

TEŻ :!: :!: :!:
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 24.01.2007 09:38

mam nadzieję, że chłopaki uwierzyli w siebie i jeżeli będą tak dalej grali jak z Niemcami to ja obstawiam pierwszą czwórkę :lol:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 24.01.2007 09:40

Ha, gra trzech zawodników z VIVE Kielce :lol: :lol: :lol:
vw
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) vw » 24.01.2007 13:00

wiem że jeden ze skrzydłowych gra w vive
a pozostali dwaj to kto
Bielecki też przecież grał w vive
ale trenerem jest człowiek z wybrzeża
pozdrawiam wszystkich kibiców szczypiorniaka
Wenta był wybitnym zawodnikiem i jest swietnym trenerem
gdyby był słaby nie byłby trenerem w bundeslidze
pomogło im to że wielu z nich gra w niemiaszkowie
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 24.01.2007 13:21

Z kadry VIVE grają: Jachlewski, Kuchczyński i Jurecki.
Bielecki tez kiedyś grał.
vw
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) vw » 24.01.2007 13:34

który z Jureckich
jeden z nich gra w niemiaszkowie
Barte jest kołowym a ten drugi jest rozgrywającym
mamy duże możliwości
ale czy damy radę Francji
ostatnio szczęście nie było po naszej stronie
ciekawy jestem jaki wynik obstawiacie
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 24.01.2007 13:47

Michał Jurecki, sorrki
Ja myślę, że wygrają, mają bardzo dużę wolę walki :lol: :lol: :lol:
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 24.01.2007 14:32

gramy teraz z mistrzami europy francuzami, sa troszkę podkurzeni porażką z islandią a my jesteśmy na fali po niemcach, stawiam na bardzo zacięte spotkanie z lekkim wskazaniem na nas :lol:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 24.01.2007 14:39

No to dzisiaj wszyscy kibicujemy przed telewizorkiem!!!!!!!!!
Łukasz.D
Croentuzjasta
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz.D » 24.01.2007 15:02

Bracia Jureccy pochodzą z Kościana,następnie występowali w Chrobrym Głogów a obecnie Bartosz w Magdeburgu a Michał w Vive.
Mariusz Jurasik pochodzi z Żagania,poźniej Iskra Kielce a obecnie Kronau.Pamietam jak był kiedyś na testach w Głogowie i nie znalazł uznania,a szkoda.
Lijewscy pochodzą z Ostrowa Wlkp, pamiętam jak Marcin przyjechał kiedyś na mecz z Chrobrym ( gdy Ostrowia grała w II lidze ) i zrobił na mnie piorunujące wrazenie,szczególnie imponował rzutem z biodra.
Fajnie że ludziska powybijali się z mniejszych miejscowosci i obecnie są gwaizdami w swoich dyscyplinach.Od lat trzymam za nich kciuki i liczę ze dzis jest ich czas.BEDZIE MEDAL.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

MŚ w pilce ręcznej Niemcy 2007 - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone