Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

MŚ w pilce ręcznej Niemcy 2007

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
vw
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) vw » 31.01.2007 16:11

nazwa szczypiorniak wywodzi sie od szczypania
Kalisz z tym nie ma nic wspólnego
tam nie umieją grać w ręczną
Bliżej bałtyku, w Koszalinie jest wylęgarnia talentów
tam dobrze grają w ręczną
jak dorastają te talenty to jadą w świat
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 01.02.2007 08:11

Maciej napisał(a):
e.zetka napisał(a):No zasady były inne.
A dokładnie z nazwą było tak:
"W czasie I wojny światowej znajdował się tu obóz dla internowanych żołnierzy Legionów Polskich, w którym niemieccy strażnicy nauczyli grać w piłkę ręczną polskich jeńców. Właśnie tą drogą ta dyscyplina sportowa została spopularyzowana w Polsce i stąd jej potoczna nazwa – szczypiorniak. W 1918 stacjonował tutaj kaliski Batalion Pograniczny odgrywający znaczącą rolę w wyzwalaniu południowej Wielkopolski."

Czy mi się wydaje i Ewcia podpiera się wiedzą znanego kieleckiego kibica ręcznej Witka Z. , nie mylić z Witem Ż. :twisted: :lol: :wink:

A Kalisz to żadna Wielkopolska to cebulorze są :mrgreen:

Hihihi, akurat nie :wink: :lol:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 01.02.2007 08:53

Maciej napisał(a):
e.zetka napisał(a):No zasady były inne.
A dokładnie z nazwą było tak:
"W czasie I wojny światowej znajdował się tu obóz dla internowanych żołnierzy Legionów Polskich, w którym niemieccy strażnicy nauczyli grać w piłkę ręczną polskich jeńców. Właśnie tą drogą ta dyscyplina sportowa została spopularyzowana w Polsce i stąd jej potoczna nazwa – szczypiorniak. W 1918 stacjonował tutaj kaliski Batalion Pograniczny odgrywający znaczącą rolę w wyzwalaniu południowej Wielkopolski."

Czy mi się wydaje i Ewcia podpiera się wiedzą znanego kieleckiego kibica ręcznej Witka Z. , nie mylić z Witem Ż. :twisted: :lol: :wink:

A Kalisz to żadna Wielkopolska to cebulorze są :mrgreen:

Czy kobiety nie mogą interesować się sportem?! :twisted:
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 01.02.2007 08:57

zależy jakim :mrgreen: poza tym zgoda męża potrzebna :oczko_usmiech:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 01.02.2007 08:59

Bardzo smieszne, bardzo :twisted:
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 01.02.2007 13:05

no to dzis o 20.00 obecnosc przed TV obowiazkowa (Polsat, Polsat Sport), szaliki i inne akcesoria kibicowskie jak najbardziej wskazane, glosny doping tez. co prawda slysze, ze nasi choruja, ale to pewnie zaslona dymna. wynik sprawa otwarta, ale sadze, ze wiecej atutow po naszej stronie...
:D

jak wygramy, to wroce do baru... :lol:

PS kobieta to tez kibic... :D , kazdy glos sie przyda w walce przeciw Dunczykom :lol:

PS 2 zapomnialem dodac, ze dzis Chorwatow czeka kolejny ciezki boj - z Hiszpania. dla nich, to powoli staje sie walka na smierc i zycie. Przegrana oznacza dla CRO tyle, ze beda grac o VII miejsce, czyli ostatnie ktore daje kwalifikacje do kwalifikacji na IO w Pekinie. a trudno sobie wyobrazic, ze CRO jako obrncow tytulu mistrza olimpijskieog moze zabraknac na IO. Choc nie tylko te MŚ daja takowa przepustke, no ale znacznie utrudniaja droge, jesli nie bedzie sie w czolowej siodemce tych MŚ...
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 01.02.2007 13:17

W Hamburgu zdaje się grają więc mam nadzieję że nasze forumowe Hamburgery będą tam zdzierać gardełka, Dal do raportu :!: :lol: Rob ze Szczecina też nie masz daleko mógłbys podskoczyć :wink: :lol:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 01.02.2007 13:53

Ja to nie wiem, jak ja dzisiaj wytrzymam nerwowo...
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 01.02.2007 13:54

Weź relanium :lol: podobno pomaga w ekstremalnych sytuacjach ;)
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 01.02.2007 13:57

Nie wiem, czy zadziała dzisiaj :wink: Jakiegoś innego rozluźniacza chyba spróbuję :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 01.02.2007 14:02

e.zetka napisał(a):Nie wiem, czy zadziała dzisiaj :wink: Jakiegoś innego rozluźniacza chyba spróbuję :wink:

Tylko broń Cię Panie Boże nie stosuj pawulonu 8O 8O 8O :lol:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 01.02.2007 14:12

Dobre to było, Leszek :lool:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 01.02.2007 14:14

:lool::oczko_usmiech:
Łukasz.D
Croentuzjasta
złe wiadomości

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz.D » 01.02.2007 14:57

Podobno naszych zawodników dopadł jakiś wirus.Mam nadzieje ze jednak dadzą radę.Ja liczę na postawę Grześka Tkaczyka,coś czuję że to bedzie jego mecz.
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 01.02.2007 15:06

Maciej blisko, ale nie wiem, czy w 4 godziny dotarlbym do Hamburga...zasiade jednak przed TV.

PS to sa zdrowe emocje, zadnych relanium czy pavulonow...ew. po meczu mozna sie napic tego czy owego na uspokojenie nerwow, ktore wiem, ze beda pozytywne, bo ten mecz wygramy.

PS 2 zawsze Leszek mozesz mecz obejrzec przy e.zetce i jakby co, to ja uratujesz przed nadmiarem emocji, bo wydajesz sie byc oaza spokoju... :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

MŚ w pilce ręcznej Niemcy 2007 - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone