Zawsze może nas coś zaskoczyć - w ubiegłym roku staliśmy 6 godzin w Słowenii, bo przed nami był wypadek. A Słoweńcy usuwali jego skutki baaaardzo poooowoli
.png)
.png)
mlodyszejniol napisał(a):Wracając do pierwszego mojego pytania
co np. na campie i w podróży może sie wydążyć niespotykanego w polsce
![]()
![]()

.png)
.png)
mlodyszejniol napisał(a):To powiedzcie choociaz co sie wam zdarzalo ciekawego w Cro
.png)
mlodyszejniol napisał(a):He he no właśnie chodzi mi o to zeby nie szukac a i tak na 100 stron bedzie 20 przygod ciekawych![]()
.png)
.png)
mlodyszejniol napisał(a):Czy są na jakieś niebezpieczeństwa na plaży oraz w wodzie (oprócz mocnych promieni słonecznych o których już słyszałem![]()
![]()
![]()
![]()
)

.png)
.png)
.png)
.png)
Adam,K napisał(a):Jak dobrze trafisz to nawet e weekend nie musisz stać w korkach. Musisz być jednak w Cro o stosunkowo wczesnej porze. W zeszłym roku przekraczałem granicę Aus-Cro we wczesnych godzinach porannych i korków nie uświadczyłem, ale 2 lata temu stałem 5 godzin. Życie jest wiec jak pudełko czekoladek. Nigdy nie wiesz na co trafisz.

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Adam,K napisał(a):Jak dobrze trafisz to nawet e weekend nie musisz stać w korkach. Musisz być jednak w Cro o stosunkowo wczesnej porze. W zeszłym roku przekraczałem granicę Aus-Cro we wczesnych godzinach porannych i korków nie uświadczyłem, ale 2 lata temu stałem 5 godzin. Życie jest wiec jak pudełko czekoladek. Nigdy nie wiesz na co trafisz.
Małe sprostowanie - Chorwacja nie graniczy z Austrią![]()