ale powrót rzeczywiście hardkorowy, tego się obawiam jadąc zimą...
.png)
.png)
maslinka napisał(a):Masz dobre oko
Na wyjeździe były z nami 3 aparaty, z czego jeden bardziej profesjonalny. Mój mąż ostatnio zaczął się "bawić" takim sprzętem:
...
To Sony α7 IV
No i biały słoik, pięknie
Ale tylko tak piszę, wiesz, nie naciskam

.png)
te kiero napisał(a):RE-WE-LA-CJA![]()
ale powrót rzeczywiście hardkorowy, tego się obawiam jadąc zimą...
morgana napisał(a):Ale parasol jaki czadowy, taki jakby... z Kotoru.

Epepa napisał(a):Jeśli chodzi o plażę Nugal, to w 2014 roku było tam tak pół na pół: przy wejściu rodziny z dziećmi i tekstylni, w środku towarzystwo mieszane, a pod skałą nudyści. Nie wiem, jak jest teraz — od tamtego czasu tam nie zaglądaliśmy.
Epepa napisał(a):Co do Hvaru i powrotów, to dla mnie drugie razy nie są już tak ekscytujące jak poznawanie czegoś nowego, dlatego wciąż szukamy miejsc, w których jeszcze nie byliśmy.
majkik75 napisał(a):Widać od razu zmianę![]()
Bardzo dobra zmiana![]()
No i biały słoik, pięknie
![]()
crooopka napisał(a):Też mi się wydawało, że jest zmiana w zdjęciach, na duuuży plus![]()
Dlatego ta relacja powinna powstać, prosimyMoże być nawet niemiłosiernie długo pisana, byleby powstała.
crooopka napisał(a):Wszystkiego co najpiękniejsze w nowym roku!
.png)
.png)
.png)
To był wspaniały czas
.png)
Epepa napisał(a):Piękna ta zimowa Chorwacja. Widzę, że Wy też podróżujecie z maluszkiem.
.png)
maslinka napisał(a):Dostałam w prezencie od męża na urodzinyBardzo mi się podoba i dobrze chroni przed deszczem, bo jest ogromny. Z tymi kotami mam też 3 kubki:
https://carmani.pl/pl/c/CARMANI-Koci-Sw ... C-itp./160
Firma nazywa się Carmani
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Maslinko, jak przestaniesz pisać to obraz forum będzie jak obraz Ziemi pokazany na Discovery w "Życie po zagładzie ludzi"![]()
Epepa napisał(a):Wszystko się kiedyś kończy.
tony montana napisał(a):No krótki podkoszulek na zdjęciu za dnia robi robotę
My byliśmy w podobnym okresie w kilku miejscach w Hiszpanii (w tym w Andaluzji) i na samej koszulce nie dało się w żadnym momencie
Także 1:0 dla zimowej Cro
wiolek_lp napisał(a):Od dawna nie byłam na forum, ale wpadłam poszukać coś o Rab ( klepnełam właśnie ekstra hotel na koniec lutego za śmieszne pieniądze) i widze, że maslinka w Makarskiej, kto wie, może nawet się mijaliśmy
Byliśmy od 21 grudnia w Igrane, na naszych 2 świętach w Cro, a moim 20 pobycie
![]()
wiolek_lp napisał(a):Na Dubie moje chłopaki morsowali 27 grudniaTo był wspaniały czas
morgana napisał(a):Bardzo fajne produkty... Aczkolwiek ja bym potrzebowała takiej firmy PSIarmani.

Powrót do Nasze relacje z podróży