Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mój mandarynkowy Dubrownik

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
empire13
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) empire13 » 12.04.2026 16:16

Marlowe1994 napisał(a):
maslinka napisał(a):Wiem :tak: Widziałam foty :chytry:

Żebym wiedział to bym brzuch wciągnął :bojesie:

Lepiej wskaż gdzie te foty ;)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 12.04.2026 20:33

Marlowe1994 napisał(a):

Nie było tak źle :mg:

empire13 napisał(a):
Marlowe1994 napisał(a):

Lepiej wskaż gdzie te foty ;)

Na prywatnych kanałach :chytry: :)
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 13.04.2026 20:42

maslinka napisał(a):Nie było tak źle :mg:

Jak być miłym i taktownym :oczko_usmiech:
Pozz.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 14.04.2026 05:32

maslinka napisał(a):Witajcie! :D :D :D

Czasami trochę tęsknię... :tak: Jednak "generał error" skutecznie zniechęca do napisania choćby krótkiej relacji. Wobec tego malutki update, jak to mówi, oczywiście po staropolsku :chytry:, Robert Makłowicz :mg:

Tegoroczną Wielkanoc spędziliśmy we włoskiej Anconie i szerzej - w rejonie Marche. Chyba nieszczególnie docenianym przez turystów. Dla nas świetnie, bo szukaliśmy miejsc, w których można odpocząć. Po zeszłorocznej (przepięknej, lecz tłocznej) Apulii był to strzał w dzisiątkę 8)

Widziałem Twój wpis o Włoszech u Myszy i byłem ciekaw; w kontekście Makłowicza mi się też skojarzyło, bo on też był niedawno w Marche. Nie ukrywam, że sam dużo o regionie nie wiedziałem i po Twoim wpisie zajrzałem, szczególnie do Parku, ale już go nie wcisnę nigdzie na powrocie. Ma być natomiast Urbino i Fossombrone.
Jest tyle miejsc wspaniałych, o którym pojęcia nie mamy...
Fajnie, że się podzieliłaś. Kolejny super wyjazd.

Ps. Żeby wysłać tego posta walczyłem właśnie z GError kilka minut. Wczoraj to samo o bookingu. Odechciewa się.
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Mój mandarynkowy Dubrownik - strona 40
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone