Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mistrzostwa Świata Rosja 2018 - Dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marsallah
Cromaniak
Re: Mistrzostwa Świata - Rosja 2018

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 26.09.2017 08:08

Tym bardziej trzeba się spiąć na Ormian. Nie rozumiem tych, którzy dopisują naszej kadrze 3 punkty w przyszły czwartek. Przecież na Narodowym ledwie z nimi wygraliśmy, a teraz zagramy bez Milika i...bez pomocy, bo ostatnio nie mamy tam wartościowych graczy. Lewego pewno będą szturchać i kopać, a kto z nim pogra? Cała nadzieja w skrzydłach...
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.09.2017 14:56

Marsallah napisał(a): Cała nadzieja w skrzydłach...

Jeżeli mamy się obawiać meczu z Armenią to w ogóle do tej Rosji nie jedźmy.
Sorry, ale o czym my rozmawiamy? 8O

Wygramy ( nieważne jak) , Czarnogóra zremisuje z Danią i na ostatni mecz Nawałka może dowołać Siemaszkę do ataku, a w bramce powiesić ręcznik. :mrgreen:
tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 27.09.2017 07:51

anakin napisał(a): a w bramce powiesić ręcznik. :mrgreen:

ręcznik z podobizną Szczęsnego, niech chociaż stworzą pozory że ktoś tam broni:D
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 27.09.2017 08:17

Ciekawe jakie będzie ustawienie ale znając Nawałkę znów będzie w ataku tylko Lewy, by chłopina trochę zaryzykował i dał drugiego napastnika... może ktoś się przełamie i będziemy mieli nową gwiazdkę :).
tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 27.09.2017 08:29

yzedef napisał(a):Ciekawe jakie będzie ustawienie ale znając Nawałkę znów będzie w ataku tylko Lewy, by chłopina trochę zaryzykował i dał drugiego napastnika... może ktoś się przełamie i będziemy mieli nową gwiazdkę :).

No ja uważam że Nawałce trzeba oddać co jego, ale mógłby troche bardziej ryzykować i pograć większą ilością zawodników niż tylko 13-14. Potem jak jest kontuzja to pojawiają się problemy. Możnaby też czasem zostawić kogoś dobrego na pierwszą połowę na ławce a potem wprowadzić go na podmęczonego rywala.

Ale oczywiście ilu polaków tyle trenerów, dopóki wygrywa to ma racje. Tylko mam takie wrażenie że w poprzednich eliminacjach byliśmy trochę lepsi, choć więcej było remisów.
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 27.09.2017 09:54

anakin napisał(a):
Marsallah napisał(a): Cała nadzieja w skrzydłach...

Jeżeli mamy się obawiać meczu z Armenią to w ogóle do tej Rosji nie jedźmy.
Sorry, ale o czym my rozmawiamy? 8O

Ale kto tu mówi o obawianiu się Armenii :?: Obawiać się przeciwnika, a go zlekceważyć, to dwie różne rzeczy. Mecz w Warszawie niektórzy już zapomnieli, a tam cudem wywalczyliśmy 3 punkty :!:

Naszym problemem (oby nie!) nie będą atak dywanowy Ormian, tylko (ewentualnie) nasza niemoc z przodu. Mówię to w kontekście mizernej formy większości naszych pomocników i kontuzji Milika.

anakin napisał(a):Wygramy ( nieważne jak) , Czarnogóra zremisuje z Danią i na ostatni mecz Nawałka może dowołać Siemaszkę do ataku, a w bramce powiesić ręcznik. :mrgreen:

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... husaria i do boju. Nie zapomnij obstawić :lol: Nie wiem, który rodzaj kibica bardziej mnie rozczula, ten, którego prezentujesz, czy ten z flagą "Nic się nie stało".
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 27.09.2017 09:57

Marsallah napisał(a):
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... husaria i do boju. Nie zapomnij obstawić :lol: Nie wiem, który rodzaj kibica bardziej mnie rozczula, ten, którego prezentujesz, czy ten z flagą "Nic się nie stało".

A cóż takiego Cię w moim wpisie rozczula?

Fajna fryzura (tak na marginesie).
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 28.09.2017 08:18

anakin: Podejście "Ormian to my lejemy z zamkniętymi oczami" Właśnie taki brak pokory poskutkował (prawie) blamażem z nimi na Narodowym. Bezgraniczna wiara w naszych Panów Piłkarzy. Jesteśmy bardzo przeciętnym zespołem, który ma (miał?) swoje pięć minut, a nie hegemonem.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.09.2017 11:38

Marsallah napisał(a):anakin: Podejście "Ormian to my lejemy z zamkniętymi oczami"

Ok, z tym, że ja napisałem zupełnie coś innego.
Przeczytaj jeszcze raz.
tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 29.09.2017 06:55

Jędrzejczyk nie zagra w następnych meczach. http://www.przegladsportowy.pl/pilka-no ... 1,721.html
Jak Rybusa też nie będzie to co? Dowołujemy Wawrzyniaka??
kor_nick
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kor_nick » 29.09.2017 07:12

Tomasika. Teraz gra całkiem przyzwoicie.
tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 29.09.2017 07:27

Coś tak czuję że to mogą być najcięższe mecze naszych w ciągu ostatnich kilku lat
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.09.2017 07:42

adrianek90 napisał(a):Coś tak czuję że to mogą być najcięższe mecze naszych w ciągu ostatnich kilku lat

Każdy chce wygrać z lepszym :oczko_usmiech:
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 29.09.2017 10:29

anakin napisał(a):
Marsallah napisał(a):anakin: Podejście "Ormian to my lejemy z zamkniętymi oczami"

Ok, z tym, że ja napisałem zupełnie coś innego.
Przeczytaj jeszcze raz.

Hmm, tak zrozumiałem Twój wpis, w którym poinformowałeś o spodziewanych wynikach czwartkowych meczów. Jeśli miałeś inne intencje, to wycofuję zarzut :papa:

P.S. Taki fryz tylko na wakacjach - Solana by Jadran :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.09.2017 11:28

adrianek90 napisał(a):Jędrzejczyk nie zagra w następnych meczach. http://www.przegladsportowy.pl/pilka-no ... 1,721.html
Jak Rybusa też nie będzie to co? Dowołujemy Wawrzyniaka??

kor_nick napisał(a):Tomasika. Teraz gra całkiem przyzwoicie.

Nawałka Was nie posłuchał :oczko_usmiech:

Michał Pazdan, Maciej Makuszewski, Krzysztof Mączyński, Rafał Wolski, Mariusz Stępiński i Damian Kądzior - to nazwiska sześciu piłkarzy, którymi Adam Nawałka uzupełnił kadrę na mecze eliminacji mistrzostw świata z Armenią (5 października w Erywaniu) oraz z Czarnogórą (8 października w Warszawie).

https://sport.onet.pl/pilka-nozna/elimi ... ra/tkhlc8j
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Mistrzostwa Świata Rosja 2018 - Dyskusja - strona 46
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone