.png)
ajdadi napisał(a):Jak się zbiorę to też z chęcią się przyłączę do typowania.
.png)
.png)
walp napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ten mecz jutro wieczorem.
Rzeczywiście, muszę poczekać do jutra.
.png)
coolibeer napisał(a):Ja stawiam na Niemców ale może Hiszpania lub Brazylia![]()
Najlepiej Mistrza było by obstawiać po zakończeniu fazy grupowej ale przyłączę się do Gry
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ten mecz jutro wieczorem.
Rzeczywiście, muszę poczekać do jutra.
Zwycięstwo pewnie siadło .... ale wynik 4 :1 pewnie nie![]()
pablo74 napisał(a):Glik i jego bark, coraz bardziej przypomina kabaret.
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):coolibeer napisał(a):Ja stawiam na Niemców ale może Hiszpania lub Brazylia![]()
Najlepiej Mistrza było by obstawiać po zakończeniu fazy grupowej ale przyłączę się do Gry
Regulamin sprawdził się w poprzedniej edycji typowania i w typowaniu Ligi Mistrzów.![]()
Zapraszamy do zabawy.![]()
Ale nowemu uczestnikowi zabawy polecam przeczytać dokładnie regulamin, aby nie było niespodzianek.![]()
.png)
coolibeer napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):coolibeer napisał(a):Ja stawiam na Niemców ale może Hiszpania lub Brazylia![]()
Regulamin sprawdził się w poprzedniej edycji typowania i w typowaniu Ligi Mistrzów.![]()
Ale nowemu uczestnikowi zabawy polecam przeczytać dokładnie regulamin, aby nie było niespodzianek.![]()
Już to czynięPozdrawiam no i powodzenia w Typowaniu

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):coolibeer napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):coolibeer napisał(a):Ja stawiam na Niemców ale może Hiszpania lub Brazylia![]()
Już to czynięPozdrawiam no i powodzenia w Typowaniu
Pierwsze typowanie poprawne.![]()
Pamiętaj o terminie typowania następnych kolejek.
Minimalne typowanie po czasie regulaminowym (forumowym) ... i cała kolejka na ZERO.![]()
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.