zamówiełem też za 55 ojro tylko trochę wyżej Mimic z widokiem na Biokowo + widok na Jadran , do wody będzie trochę, ale na zdrowie to wszystkim wyjdzie
.png)
.png)
auto_gt napisał(a):Na różnych oferiach , jak przeglądałęm - chyba pośrednicy tyle chcą zarobić na zasadzie : "przyjdzie gupi i kupi"
zamówiełem też za 55 ojro tylko trochę wyżej Mimic z widokiem na Biokowo + widok na Jadran , do wody będzie trochę, ale na zdrowie to wszystkim wyjdzie
.png)
PETERENZO napisał(a):
Nie stresuj się, baw się, odpoczywaj i korzystaj
.png)
.png)
.png)
auto_gt napisał(a):No i wylądowałem w Mimicach w Ap Mimice jest wyżej Jadranki ale za to widok jaki na przystań i góry ...![]()
.png)
.png)
PETERENZO napisał(a):auto_gt napisał(a):No i wylądowałem w Mimicach w Ap Mimice jest wyżej Jadranki ale za to widok jaki na przystań i góry ...![]()
Pozdrowienia z Apollo11. Pewnie gdzieś z góry na nas spoglądasz![]()
Widoki cudne - to fakt. Dzisiaj z nudów i przez deszcz wybrałem się wieczorkiem z Omis do Marusici Starą Cestą przez Lokvę. W międzyczasie wyszło słoneczko i widoki na Biokovo i Jadran zapierały dech w piersiach.
.png)
_Rafi_ napisał(a):Macie pecha z tą pogodą,ja trafiłem na rekordy temperatur będąc pierwszy raz w Cro i teraz żona jak patrzy na prognozy w to mi mówi ,a widzisz jednak w Chorwacji nie ma gwarancji pogody .
Ps.Pozdrów Petara i żonę od p.Rudnickich z największego apartamentu.
.png)
auto_gt napisał(a):Z góry i w lewo - jesteście na początku mimic jadąc od Makarskiej , a ja na końcu mam niezły wjazd od sklpeu studentac ostro w lewo i w górę , babay się drąa ja jadę ,
auto_gt napisał(a):dzisiaj byliśmy w Baśce Vodzie pospacerować i zarezrewowoalem na jutro rejs na Hvar i plażę Boll 90 Euro na cały dzień z posiłakami od 5 osób, nie wiem czy drogo ,czy nie ale raz się żyje .
.png)
PETERENZO napisał(a):auto_gt napisał(a):auto_gt napisał(a):dzisiaj byliśmy w Baśce Vodzie pospacerować i zarezrewowoalem na jutro rejs na Hvar i plażę Boll 90 Euro na cały dzień z posiłakami od 5 osób, nie wiem czy drogo ,czy nie ale raz się żyje .
Bardzo możliwe, że ten sam co my ponieważ w Mimicach krążą Ci sami goście. My kilka dni temu płynęliśmy do Jelsy na Hvarze i Bol na Braci statkiem o nazwie Viganj z Makarskiej. Było rzeczywiście fajnie. Polecam wybrać miejsca zadaszone na górze. Jest więcej powietrza, lepsze widoki i chłodniej... Warto też pojawić się co najmniej pół godziny wcześniej, wtedy jest szansa na dobre miejsce.
Ja płaciłem 440HRK za 2 dorosłych i 2 dzieci (dorośli po 220HRK z jedzeniem, dzieci za darmo).
Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy.
PS. Warto zawsze stawić się punktualnie na czas odpłynięcia - lubią odpływać kilka minut wcześniej i nie ma gadania, że kogoś nie ma
.png)
.png)
_Rafi_ napisał(a):My tym samym statkiem płyneliśmy ,tylko w drodze powrotnej nic nie polewali ,a naganiacz Nicola mówił że rakija do oporu,więc to samo powtórzyłem temu majtkowi na statku na górze i jako nieliczni mieliśmy full tylko,że żona wypiła 2razy ,a ja jak z przy tym okienku stanąłem i z majtkami zrobiliśmy butelkę bardzo wesoły i zakręcony z kursu wróciliśmy.Wtedy żona na całą trasę miała okazje pierwszy raz spróbować jak smakuje jazda Jadranką z Makarskiej.Na Vigajn płaciłem 90euro za 5osób.
_Rafi_ napisał(a):Peterenzo możesz dokładniej dać namiary na ta plażyczkę w Breli ? Gdzie auto stawialiście i jak najprościej tam dotrzeć?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje