To jak to wszystko widziałaś ,musi Ci to wystarczyć.Więcej i ja nie widziałem ,ale za to na własne oczy sie przekonam już za 3 miesiące
.png)
.png)
.png)
auto_gt napisał(a):To i ja się dopisze , w mimicach , będe od 24,07 do 01,08 2+3 córki , tylko apartament mam pow jadranki ,będę miał chodzenia ...jak...
W końcu jestem koziorożec , choć nie wyglądam .
.png)
MaJaKi napisał(a):player07 napisał(a):pytanie mam z kolei o której startujecie z Lublina 30.06? my planujemy ok 11 (też do Mimic) i jedziemy na jeden strzał, w drodze powrotnej zamawiamy nocleg nad Balatonem
.png)
.png)
_Rafi_ napisał(a):MaJaKi napisał(a):player07 napisał(a):pytanie mam z kolei o której startujecie z Lublina 30.06? my planujemy ok 11 (też do Mimic) i jedziemy na jeden strzał, w drodze powrotnej zamawiamy nocleg nad Balatonem
Chyba player07 będzie startował z innej części kraju.On jest z Lubina.
O 11 przed południem startujecie -nie za wcześnie ? Kiedy wracacie .My będziemy od 24.06 -09.07 w Apollo .
.png)
MaJaKi napisał(a):auto_gt napisał(a):sporo osób zjeżdża na plażę, jest to jakiś pomysł dla niepijących
załadować w ponton i odephnąc nogą ........
bierze ktoś ponton ?
he he, w tym roku akurat nie bierzemyale pomysł świetny
.png)
.png)
auto_gt napisał(a):Tika napisał(a):W Mimicach można dojechać samochodem do plaży publicznej
NIO... tylko trzeba kotwicę o przystanek zachaczyć ?
w tym zakręcie wyrobi się Espace 4 ?
a gdzie można zaparkować ?
Zapodaj więcej szegółów dla tych co będą tam pierszy raz .
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje