Widzę po Twojej relacji, że ledwo tą Czarnogórę liznęliśmy
Plaże Czarnogóry nie są najpiękniejsze, choć jakieś 350m od Gospe od Anđela trafiliśmy na całkiem przyjemną plażę, tylko pogoda nie dopisała

.png)

.png)
krakusowa napisał(a):Jak widzę Herceg Novi zwiedziliśmy "po łebkach"![]()
travel napisał(a):Plaże Czarnogóry nie są najpiękniejsze, choć jakieś 350m od Gospe od Anđela trafiliśmy na całkiem przyjemną plażę, tylko pogoda nie dopisała
kmichal napisał(a):Fajnie tak sobie znowu pojeździć dookoła Boki ......
Pozdrawiam.
.png)
maslinka napisał(a):travel napisał(a):Plaże Czarnogóry nie są najpiękniejsze, choć jakieś 350m od Gospe od Anđela trafiliśmy na całkiem przyjemną plażę, tylko pogoda nie dopisała
Plaża całkiem ładna![]()
Ale palmy chyba już zaczynają chorowaćIza, kiedy zrobiłaś te zdjęcia?
.png)
travel napisał(a):maslinka napisał(a):travel napisał(a):Plaże Czarnogóry nie są najpiękniejsze, choć jakieś 350m od Gospe od Anđela trafiliśmy na całkiem przyjemną plażę, tylko pogoda nie dopisała
Plaża całkiem ładna![]()
Ale palmy chyba już zaczynają chorowaćIza, kiedy zrobiłaś te zdjęcia?
No jak to kiedy??? Wrzesień 2017r
https://www.cro.pl/wreszcie-wracam-do-domu-t53110.html
.png)
maslinka napisał(a):Podjeżdżamy na wielki parking niedaleko promenady. To miejsce nie wygląda mi na uzdrowisko:
.png)
beatabm napisał(a):Kto by pomyślał że Sopot jest otoczony górami![]()
![]()
.png)
Małe wodospady zwane są lokalnie sopotami lub porohami.
Trudno wodospady spotkać na nizinach, muszą być jakieś pagórki.

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Kasiu - macie wodospad w Oliwie (8 m)![]()
https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Wo ... 26139.html
.png)
Marsallah napisał(a):Uuu, coś czuję, że miastem partnerskim Igalo musi być Ploce
beatabm napisał(a):Kto by pomyślał że Sopot jest otoczony górami![]()
![]()
Janusz Bajcer napisał(a):Jest jeszcze Sopot na Istrii.
Katerina napisał(a):Takie trawiaste plaże kojarzą mi się z Istrią. Podejrzewam,że mogą występować też na niektórych wyspach Kvarneru, ale w Dalmacji takich nie spotkałam.
Katerina napisał(a):Ha, ha, na tej plaży rozłożyliście się centralnie pod śmietnikiem - mój Małż się często wkurza, bo też mam taki talent do wyboru lokalizacji do plażingu![]()
Katerina napisał(a):(Sorry, Aga za offtop)
.png)
maslinka napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jest jeszcze Sopot na Istrii.
Jest też Sopot - dzielnica Zagrzebia![]()
.png)
te kiero napisał(a):Relacje są naprawdę fajne, może zajrzeć tam gdzie się nie udało i zobaczyć coś ciekawego lub stwierdzić że całkiem dobrze, że gdzieś nie dotarliśmy.
Nefer napisał(a):Igalo - straszne szkaradztwo, brrrr.......
Powrót do Nasze relacje z podróży