(P)o(d)glądając Wasz spacer, mrużyłem oczy i TROCHĘ widziałem rivę w Visie, choć oczywiście TE GÓRY robią różnicę...
Ja tam bardziej obrazki z Peljeszca widzę ( na upartego
Aga, pięknie tam, góry i budynki cudne
Jeśli chodzi o czapki na straganach

.png)
(P)o(d)glądając Wasz spacer, mrużyłem oczy i TROCHĘ widziałem rivę w Visie, choć oczywiście TE GÓRY robią różnicę...

.png)
Katerina napisał(a):Marsallah(P)o(d)glądając Wasz spacer, mrużyłem oczy i TROCHĘ widziałem rivę w Visie, choć oczywiście TE GÓRY robią różnicę...
Ja tam bardziej obrazki z Peljeszca widzę ( na upartego)
.png)
gusia-s napisał(a):Oj takmaslinka napisał(a): ... Jak się okazuje, można zażyć przyjemnej kąpieli nawet bez cudnej urody plaży. Zwłaszcza jak ma się taki pogled!: ...Pogled pierwsza klasa
beatabm napisał(a):I nie mówię tu o flamingu
Akurat![]()
![]()
![]()
krakusowa napisał(a):beatabm napisał(a): Swetry i grube czapki na straganie - dziwnie wygladają na adriatyckim wybrzeżu w te upały![]()
![]()
Na to samo zwróciłam uwagę,
asortyment niczym na zakopiańskich Krupówkach![]()
Abakus68 napisał(a):Ale żeby Flaminga używać w podwórkowym basenie...
pomorzanka zachodnia napisał(a):maslinka napisał(a):Jeśli, podobnie jak ja, nie macie dość pięknego Perastu, zapraszam na ostatnią porcję zdjęć z tego miasteczka - w następnym odcinku
Bardzo chętnie.
Katerina napisał(a):Aga, pięknie tam, góry i budynki cudneA kotory - jedyne w swoim rodzaju
![]()
.png)
maslinka napisał(a):
Piękny dom z Tonową palmą:
maslinka napisał(a):Niebo nad górami wygląda groźnie:

.png)
tony montana napisał(a):Nie wiem czemu tu jej nie widzę (gdzie masz teraz zdęcia Aga - na cro.pl?) ale faktycznie TONOWA
tony montana napisał(a):A góry jak poważnie wyglądają! One tam mają około 1500 metrow?
.png)

.png)
tony montana napisał(a):Chodzi mi o to że "giną" przy cytowaniu
Tak normalnie, oczywiście je widać
:.png)
.png)
maslinka napisał(a):Jest chyba na to jakiś sposób, ale ja go nie odkryłamtony montana napisał(a):Chodzi mi o to że "giną" przy cytowaniu
Tak normalnie, oczywiście je widać![]()
maslinka napisał(a):Deszcz przestaje padać tak szybko, jak zaczął. Dzięki temu mamy piękny zachód słońca - uchwycony gdzieś przed Kotorem:
Adres zdjęcia/obrazka trzeba skopiować "z buta" klikając na nim i wybrać kopiuj adres obrazka...No trochę zachodu przy tym jest...piekara114 napisał(a): To już wyjaśniam: zdjęcia umieszczasz poprzez forum i jak się cytuje to nie widać. Jak się chce, aby były widoczne to w miejscu numerów zdjęć trzeba wkleić adres zdjęcia między![]()
maslinka napisał(a):Deszcz przestaje padać tak szybko, jak zaczął. Dzięki temu mamy piękny zachód słońca - uchwycony gdzieś przed Kotorem:
[img]tu wkleja się skopiowany link który teraz ma w adresie download/...........[img]
.png)
Katerina napisał(a):Dobrze,że macie jeszcze to Szkoderskie przed sobą...
Katerina napisał(a):Pakowanie jest jedynie znośnie wtedy, gdy odbywa się przed zmianą wakacyjnego lokum na inną miejscówkę - też wakacyjną.
Nefer napisał(a):Zachód słońca rzeczywiście bardzo piękny.![]()
kmichal napisał(a):... o, Jezioro Szkoderskie - będzie rejsik ...... wspominam go bardzo mile, ciekawe jaką trasą popłyniecie ...
...
Marsallah napisał(a):A propos flaminga, znalazłem mu drugą połówkę, co sądzisz, Agnieszko?![]()
beatabm napisał(a):Zachód słońca przesłonięty widokiem masztów takiej piękności przyspiesza bicie mojego serca
piekara114 napisał(a):Nie wiem czy mój sposób jest w pełni poprawny, ale działa:
marze_na napisał(a):Przyłączam się do wyrażonych tu już zachwytów nad zachodem słońca.
Powrót do Nasze relacje z podróży