Abakus68 napisał(a):Patrzę na te zdjęcia i tak sobie myślę… Ten plavac to jak członek rodziny, tyle fotek…
Po przejściach i połatany, ale jest!
Abakus68 napisał(a):Odnajdowanie takich pustych zatoczek jak Dumboka, to wy chyba we krwi macie. Ale pewnie każdy na pływadłach właśnie po to je tam ciągnie…
My już mamy "uvala radar"
Chociaż akurat Dumbokiej o mały włos byśmy nie odrzucili... przez jej nazwę. Kiedyś na Lastovie dopłynęliśmy do Dubokiej, która przez to, że głęboka, "zgarniała" dużo śmieci. O tej myśleliśmy podobnie, na szczęście daliśmy jej szansę
Abakus68 napisał(a):Czeszka, jako barmanka… Hm… A my trafiliśmy w tym soku na Węgierkę… Albo w barach dobrze płacą, albo to całkiem fajna perspektywa w sumie może wyjść wypoczynek za darmo…
Raczej to drugie.
Chorwaci z kolei coraz częściej wybierają pracę w krajach, w których lepiej płacą. Kilka razy spotkaliśmy kelnerów-Chorwatów zimą w restauracjach na austriackich stokach narciarskich. Latem może też gdzieś tam kotwiczą.
Abakus68 napisał(a):Że ja tego nie widziałem rok temu… W życiu nie zacząłbym pisać relacji …![]()
Dobrze, że nie widziałeś. Brak Twoich relacji byłby dużą stratą...
Abakus68 napisał(a):No ale patrzę dalej na to Kornati… Taki fishpicnic to i mnie by się podobał…
Z pewnością by Ci się spodobał
Abakus68 napisał(a):Oj nie - o Fatrze wspomniałaś w przedziale do 16... Znaleźć???
Nie ma takiej potrzeby, wierzę Ci
Gdybyś chciał poczytać i pooglądać zdjęcia z ostatniego wyjazdu - tu jest cały wątek:
kolejne-spotkanie-gorskie-cromaniakow-pazdziernik-t54654-45.html

.png)
.png)
.png)
.png)