Zapakowaliśmy się na prom jako jedni z pierwszych wybierając wygodne miejsca leżące na kanapie
Ale parę pożegnalnych zdjęć trzeba było przecież zrobić

W porcie było spokojnie, na morzu widać całkiem spore fale

Na promie też dość spokojnie

.png)

.png)

.png)
kulka53 napisał(a):Wyschnięte już koryto sporej rzeki, gdy przejeżdżaliśmy nad nią (mostem trochę dalej od brzegu) w poniedziałek, płynęło tędy jeszcze dużo wody.
.png)
kulka53 napisał(a): dziś po prostu powylegujemy się na plaży
.png)
kmichal napisał(a):... wypiliście cały zapas słodkiej wody na wyspie a teraz z niej cichaczem uciekacie ...
dangol napisał(a):kulka53 napisał(a): dziś po prostu powylegujemy się na plaży
I to jest właśnie to, co lubię w małych wyspach, jest na nich szansa na taki dzień, gdy można niczego nie zwiedzać bez żalu, że coś fajnego przez to się pominie.
dangol napisał(a):Na przyszły rok muszę koniecznie wybrać BARDZO MAŁĄ wyspę! W tym roku niestety będę narażona na stresy, bo nie dość że krótko, to wyspa – olbrzym. No i jeszcze
bez własnego auta…
.png)

.png)

.png)

.png)
Mogę Ci coś polecićdangol napisał(a):Na przyszły rok muszę koniecznie wybrać BARDZO MAŁĄ wyspę!
kulka53 napisał(a):... i polecamy się na przyszłość![]()
.png)
kulka53 napisał(a):Zanim wyjechaliśmy ze statku, trochę czasu minęło bo zastawieni byliśmy dość szczelnie .
kulka53 napisał(a): TEN MOMENT trzeba było uwiecznić
.png)
kulka53 napisał(a):I to już KONIEC tych bardzo krótkich, ale w sumie udanych greckich wakacji na Samotrace.
.png)
kulka53 napisał(a):
kulka53 napisał(a):I to już KONIEC tych bardzo krótkich, ale w sumie udanych greckich wakacji na Samotrace.
Dziękujemy za uwagę...
… i polecamy się na przyszłość![]()
Pozdrawiamy
Małgosia i Paweł
..png)
longtom napisał(a):Kulki 150/h, autostradą![]()
![]()
Cuda, panie, cuda![]()
longtom napisał(a):Gdzieś tam podejrzałem, że ciekawe plany macie na wiosnę.![]()
kmichal napisał(a):... upychać to oni potrafią ......
kmichal napisał(a):kulka53 napisał(a): TEN MOMENT trzeba było uwiecznić
... gratulacje dla właścicieli ...... i dla producenta ...
...
kmichal napisał(a):... liczę na nowe tegoroczne podróże z Wami ...... gdzieś tam nawet wyczytałem, że bedą Włochy, może Skandynawia a we wrześniu Grecja ... już nie mogę się doczekać ...
...
jacek73 napisał(a):świetna relacja i ta Samotraka waszymi oczyma super dzięki ze i mnie zabraliście ze sobą siedziałem cicho całą relacje a warto było Pozdrawiam Jacek
mysza73 napisał(a):Dzięki![]()
jak zawsze było miło i niebiesko![]()
.
Vjetar napisał(a):kulka53 napisał(a): TEN MOMENT trzeba było uwiecznić
Obowiązkowo.![]()
Poczciwa skodzinka.
Vjetar napisał(a):Koniec kwiatków i dzikich plaż - szkoda. Na jak długo?![]()