Szybki start! Super!
Pasy zapięte i jedziemy z Wami;)
.png)
te kiero napisał(a):rozumiem, że wóz pozostaje bez zmian, to ten, który po widokach robi na mnie największe wrażenie
janusz.w. napisał(a):Myśmy 4x płynęli z Anekiem i nie było źle.
husband napisał(a):Czy w Serbii na bramkach dalej można płacić w euro, czy w lokalnej walucie. W Macedonii z tego co pamiętam z zeszłego roku to tylko denary. Czy coś sie zmieniło przez rok ?
.png)

janusz.w. napisał(a):kulka53 napisał(a):Co do promu i w ogóle do linii Anek... jak na dziś została skreślona z naszej listy tych, którymi chcielibyśmy popłynąć choćby jeszcze jeden raz, być może kiedyś zmienimy zdanie ale tylko wtedy gdy nie będzie innej możliwości by dostać się tam gdzie byśmy chcieli.
Ulala...No to ciekaw jestem konkretów w tej kwestii. Myśmy 4x płynęli z Anekiem i nie było źle. A na ten rok jest wśród opcji...
pozdr
kataryniarz napisał(a):...to ja dopytam czy na bramkach w Serbii i Macedonii można płacić kartą.
28 DDW
.png)
eystrasalt napisał(a):kataryniarz napisał(a):...to ja dopytam czy na bramkach w Serbii i Macedonii można płacić kartą.
28 DDW
Można.
W Grecji nie można
eystrasalt napisał(a):Też czekam na konkrety, zwłaszcza że niektóre połączenia obsługuje tylko Anek
.png)
kulka53 napisał(a):A jakie konkretnie połączenie masz na myśli?
.png)
kulka53 napisał(a):Witamy wszystkich "Starych"...... Czytelników

.png)
-Katka- napisał(a):I ja cieszę się ze stratuje Wasza relacja i znów piekna Grecja
My do tej pory Grecję ( wyspy ) odwiedzalismy tylko samolotowo, ale ciagle chodzi mi po głowie zamiast samochodem do Chorwacji, zawitać do Hellady .
eystrasalt napisał(a):Pireus - (C)hania (Kreta)
kaszubskiexpress napisał(a):Czekam na pierwsze foty.
.png)

.png)