Re: Makarską też można pokochać plus dalmackie wycieczki
napisał(a) pawelli » 10.11.2017 19:52
CROnikiCROpka napisał(a)::hearts:
THX

))))
kibic hr napisał(a):Do Makarskiej wpadamy zawsze jak wypoczywamy w Baskiej Vodzie-czyli ostatnie 4 lata z rzędu. Do BV wybieramy się także w przyszłym roku a jako,że Makarska jest bardzo blisko i tam nas nie zabraknie-już czekam na ponowny spacer w kierunku Krvavicy i wreszcie chcemy się przejść w stronę Tucepi.
My w Baskiej byliśmy 2 lata temu, i było naprawdę super. Na pewno tam wrócimy.
A Krvavicę trochę wywołałeś

- jutro wstawię kilka fotek z tego miejsca
ApropoDefacto napisał(a):Makarska <3 Mam dokładnie takie samo odczucie jak Ty. W tym roku byliśmy pierwszy raz w Makarskiej i za rok na bank jedziemy znowu

to miejsce ma wszystko czego potrzebuje, a że ludzi dużo ? mnie to nie przeszkadza w ogóle

To miejsce jest jak magnes który przyciąga. Już odliczam nawet czas ale do sierpnia'18 jeszcze troche zostało. Planujesz może kontynuowanie relacji z tego roku ? zdjęcia super !
Dzięki

Dla nas - to magiczne miejsce. Jak pierwsza i ostatnia miłość

A w miłości trochę się wybacza niedoskonałości. Czyż nie tak ?
Kiedyś z kimś rozmawiałem i stwierdziliśmy że skoro w tej Makarskiej jest tak źle to dlaczego jadą tam co roku tłumy ludzi ?
Co roku to miejsce ściąga gigantyczną ilość osób - sam znam wiele osób które odwiedzają to miejsce co roku a czasami nawet 2 razy do roku

Poza tym - jak komuś przeszkadza tłoczność (a gdzie w Cro w sezonie nie jest tłoczno heheheh) - to można pojechać w czerwcu czy we wrześniu.
Zresztą - każdy nie znajdzie swoje miejsce i niech będzie tam szczęśliwy - to chyba najważniejsze.
A wracając do Makarskiej - kto spotkał tego gościa w jednej z knajpek ?