Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ku przestrodze tym co wybierają się nad Bałtyk

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 19.07.2012 16:36

Wracam dziś tak z pracy , jadę i jadę ......i myślę sobie "kur.....co za pogoda" .....
Nic tylko współczuć tym co wybrali i zaplanowali sobie lipiec nad Polskim morzem.
Powiem wam .....non stop leje , zimno , temperatura skacze w ciągu dnia jak goopia , od 15-24 C i tak w dzień , w dzień , w dzień , w dzień.
Drodzy Cromaniacy , jak żyję takiego gówniane lata jeszcze u nas nad morzem nie widziałem.
Cały lipiec syf ......

Zastanawia mnie jedno czy to już zawsze tak będzie i klimat już się popier.....na dobre....
Gdzie są nasze upalne lata?!! :evil:

Nawet w "Kałtyku" się jeszcze nie kąpałem , bo nie było jak....... :evil:

LUDZIE NIE PRZYJEŻDZAJCIE NAD POLSKIE MORZE!
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 19.07.2012 16:43

maniust napisał(a):
LUDZIE NIE PRZYJEŻDZAJCIE NAD POLSKIE MORZE!

Nie zamierzamy :D 8)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.07.2012 16:44

Weź mnie nawet nie wkur.....aj w to pochmurne popołudnie :evil:. Wybieram się tam 30 lipca.... na tydzień.... Choć... nie wiem czy mi się uda coś z tego zapamiętać, bo zamierzam odreagowywać :lol: ;)
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 19.07.2012 16:46

Dobrze, że jadę na południe :D

Maniek, toś Ty ładną antyreklamę walnął :lol:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.07.2012 16:48

Antyreklama antyreklamą, ale żeby tak leżącego skopać jeszcze.... :evil:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 19.07.2012 16:54

Leszek Skupin napisał(a):Antyreklama antyreklamą, ale żeby tak leżącego skopać jeszcze.... :evil:

A nie da rady kierunku zmienić :? :?:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 19.07.2012 16:54

Leszek Skupin napisał(a):Choć... nie wiem czy mi się uda coś z tego zapamiętać, bo zamierzam odreagowywać :lol: ;)[/color][/i][/b]

Jak odreagować to olać pogodę !
Ja jakbym pojechał odreagować to mogę też z domku , namiotu z tydzień nie wyłazić. :D

Miecia napisał(a):Maniek, toś Ty ładną antyreklamę walnął :lol:

Wiesz co Asiu ......

Codziennie rano otwieram jedno oko , potem drugie , bo może mi się coś poj..... ze wzrokiem , paczę za okno i po chwili już ........

Obrazek
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 19.07.2012 16:57

maniust napisał(a):
Wiesz co Asiu ......

Codziennie rano otwieram jedno oko , potem drugie , bo może mi się coś poj..... ze wzrokiem , paczę za okno i po chwili już ........

Normalnie Mariusz, aż uwierzyć nie mogę 8O , nie może być, coby tak codziennie do d...y było :?
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 19.07.2012 16:59

Leszek Skupin napisał(a):Antyreklama antyreklamą, ale żeby tak leżącego skopać jeszcze.... :evil:

To jeszcze ja :twisted: a masz :!: :twisted:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 19.07.2012 16:59

Miecia napisał(a):Normalnie Mariusz, aż uwierzyć nie mogę 8O , nie może być, coby tak codziennie do d...y było :?

By już nie dobijać leżącego , to zamilknę na chwilkę...... :roll:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 19.07.2012 17:01

A tam Maniek PROMOCJE SĄ :devil:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 19.07.2012 17:21

Ale nie trzeba przecież leżeć na plaży - można sobie pójść do baru, zamówić "świeżutką" rybkę (np. rocznik 2006), smażoną na oleju zmienianym dopiero co - nie dalej jak 2 miesiące temu! Tylko trzeba wziąć ze sobą szlifierkę, względnie dobry przecinak, bo inaczej nici albo z jedzenia, albo z uzębienia.

Do tego jeszcze piwko z nalewaka o unikalnym smaku wody - i można znad Bałtyku nie wyjeżdżać! :D :D
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 19.07.2012 17:30

Raul73 napisał(a):Ale nie trzeba przecież leżeć na plaży - można sobie pójść do baru, zamówić "świeżutką" rybkę (np. rocznik 2006), smażoną na oleju zmienianym dopiero co - nie dalej jak 2 miesiące temu! Tylko trzeba wziąć ze sobą szlifierkę, względnie dobry przecinak, bo inaczej nici albo z jedzenia, albo z uzębienia.

Do tego jeszcze piwko z nalewaka o unikalnym smaku wody - i można znad Bałtyku nie wyjeżdżać! :D :D

Oglądałeś reportaż :? :wink:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 19.07.2012 17:35

Jaki reportaż :?: 8O 8O 8O

Pisałem to na podstawie własnych doświadczeń, niestety. Makrela w Krynicy Morskiej - nigdy więcej!!
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 19.07.2012 17:38

Raul73 napisał(a):Jaki reportaż :?: 8O 8O 8O

Pisałem to na podstawie własnych doświadczeń, niestety.

A już myślałam...... :wink:

W takim razie, jak Ty masz takie doświadczenia, to ciesze się, że jadę na południe :P

Obawiam się tylko, że Leszek, po tym co tutaj wyczytał - wymiękł :wink:
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone