Rysio napisał(a):Edit: Maniek a tą jeszcze tam macie![]()
Nie widziałem , ale jak ktoś chce żeby dobrze sponiewierało to w Biedronie za 13 zł 0,5 L tego widziałem

.png)
maniust napisał(a):
Nie widziałem , ale jak ktoś chce żeby dobrze sponiewierało to w Biedronie za 13 zł 0,5 L tego widziałem![]()
.png)
Rysio napisał(a):Kto bogatemu zabroni![]()
...
.png)
Rysio napisał(a):... pewności nie masz żadnej, że jak nad Bełtyk dotrzesz nocą to kupisz gorzałę
.png)
.png)
Raul73 napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Spoko luzik od tego mam księgowądamy radę Rysiu
mam nadzieję
Ale za to potem będzie relacja z hardcoreowych wakacji w kraju
Jaka relacja, skoro sam wcześniej mówiłeś, że nic nie będziesz pamiętał?![]()
![]()
.png)
maniust napisał(a):
Żeby było na temat .........
Siedzę w pracy i za oknem znów pompa.
.png)
barti75 napisał(a): (c2h5oh)
barti75 napisał(a):Bałtykiem jest dosyć niebezpieczny jak nie zabije cię zimno, albo alkohol to tzw. "świeża rybka"spowoduje że i tak lekarza odwiedzisza jak nie lekarza(wariant lux lub jak ktoś woli all inclusive) WC ze stoperanem albo nospą murowane
.png)
.png)
barti75 napisał(a):maniust
przez wątrobę przechodzi (nie mów żeś nie próbował) nery też dadzą radę, a tak w temacie to pogoda taka teraz że pies nawet na smycz ani na słowo spacer nie reaguje tylko patrzy się i dziwi po co go ruszają, bo sam do ogródka nie chce wybiec,od jakiś 90min nie padało, a teraz znów ciemne chmury więc niedługo pewnie pompa Ty i tak jesteś szczęściarz z Trójmiasta bo masz na zmianę słońce i deszcz(pobiegasz z krzesłem to i piwko wypijesz i się opalisz)ale to słońce to chyba przywilej dużego miasta, u mnie na zadupiu lub prowincji naszego województwa pomorskiego, słońce wyszło dziś może max na 20min, ale nic na jutro małżonka ma plan przed chwilą mi powiedziała(e tam do jutra się przejaśni) choć skoczymy jutro do Ustki, jak z rana wyjedziemy(całe 18km) to i tłumów na plaży nie będzie, dobrze że nie wspomniała o świeżej rybce bo już bym gonił do apteki, a tak tylko sztormiak i kalosze z garażu muszę wyjąc i jutro na plaże
trzeba być rano bo pewnie później to tłumy będą , a co do temperatury to obecnie teraz na zewnątrz 9 stopni i zaraz będzie pompa kolejna dziś-więc narazie z pogodą bez zmian dalej kiblowato.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.