Może jednowymiarowo, ale nie fanatycznie, za to pragmatycznie i całkiem egoistycznie.
Po co nam ta Ukraina ?
.png)
realista2 napisał(a):Po co nam ta Ukraina ?
.png)
bluesman napisał(a):GSM napisał(a):Tak jak napisałem wcześniej, jesteś nastawiony fanatycznie jednowymiarowo(a rzeczywistość jest bardzo bardzo...wielowymiarowa i złożona) ,więc trudno jest polemikę prowadzić z kimś prezentującym takie podejście.W dodatku niektóre twoje komentarze są trochę absurdalne i przedszkolne jak z tymi agentami,nazwiskami,narodowością.Nie tylko w tym wątku zresztąWcześniej mocarstwo regionalne Rosja walcząc o niepodległość Polski doprowadziło do jej likwidacji w wyniku 3 rozbiorów.
A 17 września 1939 Rosja broniąc niepodległości Polski ją zaatakowała z dobrego serca
i walcząc o prawo Polaków do samostanowienia Polskę zlikwidowała![]()
![]()
Tak samo Sowiety broniły niepodległości Finlandii w 1939, Litwy, Łotwy, Estonii w 1940, Węgier w 1956, Czechosłowacji w 1968, Afganistanu w 1979, itd...
??? Gdzie tu fanatyzm ? raczej stwierdzenie pewnych faktów .........
GSM napisał(a):.Jedynie słuszne racje nie istnieją
GSM napisał(a):Ja osobiście cenię Putina bo to gość pronarodowy,przeciwnik bolszewizmu(czyli globalizmu) i cieszy mnie również,że tacy sami ludzie posiadają obecnie władzę w Chinach.Dzięki temu intensywnie współpracując są w stanie choć trochę powstrzymywać psychopatów chcących podbijać świat
.png)
.png)
Lednice napisał(a):Zaprzeczasz faktom, o których napisałem,
towarzyszu z web-brygady
.png)
Lednice napisał(a):Czemu prowokujesz![]()
Znowu szukasz rozróby![]()
Bez odbioru

.png)
Tomasz W napisał(a):Mam nadzieję, że Janusz nie da mi czerwonej kartki za zbytnie upolitycznienie wątku
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Tomasz W napisał(a):Mam nadzieję, że Janusz nie da mi czerwonej kartki za zbytnie upolitycznienie wątku
SpokoHymn geodezji
.png)
Bocian napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Tomasz W napisał(a):Mam nadzieję, że Janusz nie da mi czerwonej kartki za zbytnie upolitycznienie wątku
SpokoHymn geodezji
Miałem nie pisać ale napiszę. Czy to nie jest OT? Gdzie strażnicy forum? Czy tu się pisze o geodezji?
ACandrzej napisał(a):Tu się toczy dyskusja o nocnej jeździe, a on o trójkątach.
Czy ten czlowiek naprawde musi wszedzie wtrącać swoje 3 grosze?
Czy tak ma wyglądać idea cromaniactwa by Bocian?
.png)
ACandrzej napisał(a):Tu się toczy dyskusja o nocnej jeździe, a on o trójkątach.
Czy ten czlowiek naprawde musi wszedzie wtrącać swoje 3 grosze?
Czy tak ma wyglądać idea cromaniactwa by Bocian?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.