Łukasz Kruczek podał skład reprezentacji Polski na sobotnie kwalifikacje do niedzielnego konkursu o złoty medal olimpijski na normalnej skoczni w Soczi (HS 106). Udział w nich wezmą Kamil Stoch, Maciej Kot, Jan Ziobro i Dawid Kubacki.

.png)
Sebulek napisał(a):ynka napisał(a):Nic o obiektach, o Sochi, tylko ciągle o tych kiblach, błagam...
Dobry kibel to podstawa dobrego obiektu
ynka napisał(a):Sebulek napisał(a):ynka napisał(a):Nic o obiektach, o Sochi, tylko ciągle o tych kiblach, błagam...
Dobry kibel to podstawa dobrego obiektu
Zebik, od kilku dni w TVN-nie, nic innego nie pokazują z Soshi tylko te nieszczęsne kible, gratuluję dziennikarskiego kunsztu!
.png)
.png)
.png)
GSM napisał(a):Ja osobiście cenię Putina bo to gość pronarodowy,przeciwnik bolszewizmu(czyli globalizmu) i cieszy mnie również,że tacy sami ludzie posiadają obecnie władzę w Chinach.
.png)
Kiepura napisał(a):GSM napisał(a):Ja osobiście cenię Putina bo to gość pronarodowy,przeciwnik bolszewizmu(czyli globalizmu) i cieszy mnie również,że tacy sami ludzie posiadają obecnie władzę w Chinach.
![]()
Też sobie znalazłeś pronarodowca
Gość został oddelegowany przez kilkuset oligarchów do pilnowania kramu i tyle.
Mniej więcej jak za cara.
A naród to ma tyle z tego przywództwa.
Jak szukasz kogoś kto kieruje się interesem narodowym to poszukaj w Budapeszcie.
Oglądam przelotnie lewym okiem kawałek rozpoczęcia. Widzę, że jakieś wielkie wstawki historyczne lecą.
Oglądał ktoś. Było coś o okupacji Kremla ?![]()
Przynajmniej jest wesoło. Choć piwa nie ma
.png)
ynka napisał(a):Było by lepiej, jakbyś nie zabierał głosu w tym temacie, bo g... wiesz... wiesz tyle co zjesz, albo wiki Ci podpowie... no może jeszcze " W sieci".
Czy ja dobrze pamiętam, że miało być bez polityki?!
.png)
Kiepura napisał(a):ynka napisał(a):Było by lepiej, jakbyś nie zabierał głosu w tym temacie, bo g... wiesz... wiesz tyle co zjesz, albo wiki Ci podpowie... no może jeszcze " W sieci".
Czy ja dobrze pamiętam, że miało być bez polityki?!
Dama i takie słowa![]()
A pisać będę co chce i kiedy chce.
A polityki w moim wpisie żadnej nie ma. Zresztą zakaz dotyczy współczesnej polskiej polityki.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.