mejl jak nick tutaj na forum @tlen.pl. Nie chce podawać całego mejla ze względu na spam.
ewa-irena napisał(a):Ulżyło mi , bo znalazłam i zarezerwowałam już odpowiadający mi apartament 150 m od plaży i prawie w centrum Baski . I nawet nie chcieli zaliczki , napisali , że jedyne co oczekują , to abym końcem czerwca szczęśliwie do nich zajechała .
Na wysłaną dużą ilość e-maili jednak otrzymałam dość dużo odpowiedzi .
Zainteresowanym mogę przesłać ułożony w wordzie spis apartamentów z którymi korespondowałam z zaznaczeniem odpowiedzi czy są wolne , ceny itp. ( interesował mnie przełom czerwca i lipca ) .
woka napisał(a):ewa-irena napisał(a):Ulżyło mi , bo znalazłam i zarezerwowałam już odpowiadający mi apartament 150 m od plaży i prawie w centrum Baski . I nawet nie chcieli zaliczki , napisali , że jedyne co oczekują , to abym końcem czerwca szczęśliwie do nich zajechała .
Na wysłaną dużą ilość e-maili jednak otrzymałam dość dużo odpowiedzi .
Zainteresowanym mogę przesłać ułożony w wordzie spis apartamentów z którymi korespondowałam z zaznaczeniem odpowiedzi czy są wolne , ceny itp. ( interesował mnie przełom czerwca i lipca ) .
A jak juz zajedziesz, pomyślisz............. jejku, ja tyle czasu poswięciłam na znalezienie, tyle zachodu i wysiłku włożyłam...... a tu pełno wolnych kwater i jakby nie to że tutaj zarezerwowałam, wybrałabym kwaterę obok. Tak bywa, ale to dopiero następnym razem bedziesz "odważna". Tzw. frycowe musi sie ponieść, ja juz mam to za sobą.
kulka53 napisał(a):Witam![]()
Mam pytanko: czy ktoś wie jaka jest aktualna cena przejazdu przez Krcki Most? bo szukam i nie mogę znaleźć![]()
![]()
Mam taki wstępny plan wyjazdu na dlugi majowy weekend wlaśnie na Krk, czy tak wcześnie przed sezonem znajdę w ciemno apartament dla 2 osób w maksymalnej cenie 30 euro? Na miejsce pobytu najbardziej pasowalaby mi Malinska bo chcę zwiedzić caly Krk, poplynąć na Cres, ale też wejść na Risnjak i Vojak.......
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne