Wiem że tiry jeżdżą autostadami i też pamietam, jak mijałam się w Kapeli z tirem.
Więc zmyśliłam sobie ten znak z przekreślonym samochodem z przyczepą? W tym roku juz tego nie sprawdzę. Może w przyszłym...
.png)
.png)
malagosa napisał(a):Wiem że tiry jeżdżą autostadami i też pamietam, jak mijałam się w Kapeli z tirem.
Więc zmyśliłam sobie ten znak z przekreślonym samochodem z przyczepą? W tym roku juz tego nie sprawdzę. Może w przyszłym...
.png)
malagosa napisał(a):Wiem że tiry jeżdżą autostadami i też pamietam, jak mijałam się w Kapeli z tirem.

.png)
malagosa napisał(a):Więc zmyśliłam sobie ten znak z przekreślonym samochodem z przyczepą? W tym roku juz tego nie sprawdzę. Może w przyszłym...
.png)
malagosa napisał(a):jdubowski - rozumiem że to ostatnie zdanie dotkneło cię szczególnie, w trzy dni dwa razy się pokłócilismy
malagosa napisał(a):Więc zmyśliłam sobie ten znak z przekreślonym samochodem z przyczepą?
malagosa napisał(a): W tym roku juz tego nie sprawdzę. Może w przyszłym...
.png)
jdubowski napisał(a):edo napisał(a):Nic nie zmyśliłaś, to był znak zakazujący wjazdu do tunelu z własną żywnością
Dobre
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi