.png)
Archangel napisał(a):a może ktoś mi pomoże na które przejscie się kierować tj również chodzi mi o numer dróg jadąc od Wiednia żeby wyjechać na tą drogę nr 86 przez Węgry.bo do Wiednia to będę jechał od Znojma.Mam mapę przed nosem ale jest kilka wariantów zjechania z autostrady. Któredy jest najlepiej żeby nie nadkladc dużo kilometrów.chodzi mi o porady praktyczne tych co jechali.
Archangel napisał(a):i znow sie zaczyna a po co a na co. ....
.png)
Archangel napisał(a):Mam mapę przed nosem ale jest kilka wariantów zjechania z autostrady. Któredy jest najlepiej żeby nie nadkladc dużo kilometrów.chodzi mi o porady praktyczne tych co jechali.

.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
MWN napisał(a):Wszystkie powyższe propozycje to trochę gdybanie. Co z tego, że przejadą przez maribor autostradą, jak mogę stracić na trasie do Ptuja. Póki jadę w czerwcu nie interesują mnie objazdy przez Węgry; rozumiem też kolegów z Jeleniej Góry, że nie uśmiecha im się jechać do Cro przez antypody (węgierskie).

.png)
janusz_sul napisał(a):Dzien Dobry wszystkim.
Jak zauważyłem na mapie udostępnionej przez PANA JANUSZA droga nr 86 od GYOR do Szombathely jest chyba drogą dwupasmową. Czy poruszając się po niej należy mieć jakąś winietę. Co roku jeżdżę drogą nr 86 na Chorwację i ta zmiana zaciekawiła mnie . Proszę o komentarz.

.png)
MWN napisał(a):I myślisz, że dałbym radę w 10 godz z Zadaru do Wrocka?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi