.png)

.png)
.png)
Dxe napisał(a):Inde napisał(a):Dxe napisał(a):Jakieś miejsca godne uwagi na peke w Makarskiej lub okolicy ?
Masz na myśli jedzenie z garnka peka takiego z ogniska?
Dokładnie, wiem że trzeba zamawiać z wyprzedzeniem, dlatego chciałem z miejsca trafić do polecanego lokalu
.png)
te kiero napisał(a):Dxe napisał(a):Inde napisał(a):Dxe napisał(a):Jakieś miejsca godne uwagi na peke w Makarskiej lub okolicy ?
Dokładnie, wiem że trzeba zamawiać z wyprzedzeniem, dlatego chciałem z miejsca trafić do polecanego lokalu
Klik
ceny odpowiednie do wysokości umiejscowienia Konoby :wink: a bylim jeszcze przed €
.png)
Inde napisał(a):te kiero napisał(a):Dxe napisał(a):Inde napisał(a):Dxe napisał(a):Jakieś miejsca godne uwagi na peke w Makarskiej lub okolicy ?
Klik
ceny odpowiednie do wysokości umiejscowienia Konoby :wink: a bylim jeszcze przed €
Wow, jaka knajpa! Czemu ja o niej nie słyszałem. Na 100% w sierpniu odwiedzę.![]()
Mają peke i faktycznie trzeba z wyprzedzeniem takie jadło zamówić?
https://www.google.com/maps/place/Panor ... ?entry=ttu
.png)
Zacheusz napisał(a):Dacie jakiś namiar na parking w przyzwoitej cenie w Makarskiej max 700 metrów do plaży?