.png)

majkik75 napisał(a):Tak tu podpytam, bywalców tej wyspyBo zbieram jakieś dane na potencjalny przyszły sezon
Bardziej Zubovici czy Metajna ? Pod różnym względem, po prostu odczucia ...
Powiedzmy rozpatrując te dwie lokalizacje ?

.png)
anakin napisał(a):Z obu miejscowości i tak musisz jeździć na plaże, bo przecież na miejskiej nie będziesz siedział.
To i to dziura zabita dechami.

majkik75 napisał(a):Tak, wiem i zdaję sobie z tego sprawę. Choć po zdjęciach jak oglądam, to co prawda Zaglava może i ładniejsza ale pełno ludzi. A Drazica chyba troche luźniejsza ...![]()
.png)
Yas napisał(a):walp napisał(a):Dawaj gdzie chcesz, możesz sobie pulpit ozdobić itp.![]()
Dzięki.
oczywiscie, czaisz , ze chodzi o konkurs, i kalendarz na 2020 ?
Yas napisał(a):@walp, to foto ,wieczorem ,na zachod, idzie na kalendarz, gratulacje
.png)
Ruch1920 napisał(a):Witam.Czy ktoś dysponuje może bezpośrednio namiarami do właściciela apartamentu Vivien w Kustici?Jeśli ktoś dysponuje takimi to proszę o przesłanie na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Dziękuję bardzo z góry!
Pozdrawiam.
.png)
Zago napisał(a):Piekarnia z poranną kolejką jest i sklepik też. Ja wybieram się na 2 tygodnie w drugiej połowie lipca 2020. Widok masz fajny, a ile za taki Apartmani zawołali. Ja płaciłem pierwszy raz przez biuro 85 euro/ 4osoby + 5 euro miejsce do cumowania łodzi. Kolejne lata już bezpośrednio u Gospodarza 60 euro, a miejsce do cumowania przepijaliśmy wieczorkiem.
.png)
anakin napisał(a):majkik75 napisał(a):Tak tu podpytam, bywalców tej wyspyBo zbieram jakieś dane na potencjalny przyszły sezon
Bardziej Zubovici czy Metajna ? Pod różnym względem, po prostu odczucia ...
Powiedzmy rozpatrując te dwie lokalizacje ?
W Metajnie są aktualnie bodajże 4 konoby.
Sklep (dość dobrze zaopatrzony) zlikwidowali.Co prawda w to miejsce powstał nowy, ale szału tam ni ma.![]()
Czasem trafi się jakiś koncert na Rivie.
W tym roku był Vigor
Dla mnie Metajna bezapelacyjnie.![]()
Z obu miejscowości i tak musisz jeździć na plaże, bo przecież na miejskiej nie będziesz siedział.
Ta w M. to porażka.
Co prawda w Zubovici masz Drażicę, ale w Metajnie Zaglavę.
I ta druga bije zdecydowanie tę pierwszą.![]()
Reszta (jak już powiedziałem) samochodem.
Więc pod tym kątem nie ma zupełnie sensu takie rozważanie.
Ale jedź do Zubovici.
ps. to mniej więcej taki wybór jakbyś wybierał między Pcimiem a Pcimiem Dolnym.
To i to dziura zabita dechami.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne