.png)
.png)
.png)
.png)
maniust napisał(a):Na tą chwilę nie wiem gdzie jedziemy , ale na pewno na dół i nie do Tucepi , bo Tucepi po raz trzeci też NIE!

maniust napisał(a):Dobra Pagowcy u nas zmiana planów , męczyłem żonę rok i dooopa , wstępnie była zgoda , a teraz nie chce na Pag i już.
maniust napisał(a):A........ że zadupie , a skały , a drzewa nie ma , a wszędzie daleko , a piżdzić może , nosz kur...... a tamto sramto i owamto ........już nie mam siły.
Pokazuję foty , relacje , a ta na Pag nie i już!![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Jedź na dól i zatrzymaj się w .... Brela
anakin napisał(a):A kto sponsoruje wyjazd?![]()
Bo być może taki argument......przemówi.![]()
Wiem, że Ty prowadzisz, więc może jakaś "awaria" za Sv.Rokiem?
Jakiegoś mechanika się załatwi, który unieruchomi na Pagu auto na.....nie wiem......dwa tygodnie?
Ślubnej się powie, że siła wyższa i nie da się dalej jechać..![]()
.png)
kaeres napisał(a):Jadran w Sibeniku, a Jadran na Pagu to raczej dwa różne Jadrany.
kaeres napisał(a):Nie poddawaj się. Walcz z małżonką o Pag tudzież inną wysepkę.
.png)
kaeres napisał(a):No to w Omisiu nie masz schodów.
kaeres napisał(a): a Ty masz blisko do Splitu, Trogiru.

maniust napisał(a):maurycy :- To wy tu zjechali, żeby mnie takie rady dawać?! Jeszcze we mnie krew nie zastygła, a wy już moją furę byle komu oddajecie?!
Wypluj , cholera.......thuuuu........![]()

maniust napisał(a):A........ że zadupie , a skały , a drzewa nie ma , a wszędzie daleko , a piżdzić może , nosz kur...... a tamto sramto i owamto ...

.png)
Czytaj że między wierszami , taki numer na niby to nie przejdzie maurycy , bo moja żonka czyta Crople i jak chcesz takie rady dawać to pisz morsea.anakin napisał(a):maniust napisał(a):maurycy :- To wy tu zjechali, żeby mnie takie rady dawać?! Jeszcze we mnie krew nie zastygła, a wy już moją furę byle komu oddajecie?!
Wypluj , cholera.......thuuuu........![]()
Czytejże człowieku ze zrozumieniem.![]()
Taki plan (defekt na niby) żeby na Pagu zostać...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne