napisał(a) gusia-s » 16.01.2018 12:46
DorotaF napisał(a):My jedziemy 15-26.07. zastanawiamy sie nad Villa Anni na Kralja Zvonimira 2 lub Apartamenty LaPerla na Pape Ivana Pavla II 18. Podpowiedzcie mi proszę która jest w lepszym miejscu?
Z Villa Anni masz w pobliżu do 200 m 2 plaże, ich zdjęcia pokazałam Ci kilka postów wyżej.
Z LaPerla do najbliższej plaży (innej niż te koło Anni) jest dalej - ok. 300 m no i wydaje mi się, że jest ona położona wyżej niż Anni. Do centrum miasteczka również dalej.
Dla jednych lepsza będzie na uboczu dla innych bliżej centrum - tu musisz sama zdecydować.
DorotaF napisał(a): Mąż mój ma duże wątpliwości co do plaż w Sutivanie. Jak ogląda na google maps widzi tylko 2 i to malutkie. powiecie mi prosze jak na prawdę jest z nimi? i czy wieczorem jest gdzie pójśc zjeść i napic sie zimnego piwka?
To ja nie wiem jak Twój mąż ogląda google, plaż jest w samym miasteczku kilka i kilka ciut za miasteczkiem, wystarczy odpowiednio przybliżyć widok i już widać gdzie i jakie plaże są. Wielkie nie są to fakt ale bałtyckich czy włoskich plaż ciągnących się kilometrami to nie ma co szukać w całej Chorwacji przecież.
Jedzenia i picia dostatek, można łazić wieczorami do znudzenia.